Agentie de Facebook si Instagram Advertising.

Numele meu este Marina Solom, fondatoarea agentiei MDS Marketing1, agentie care doreste sa ajute afacerile locale cat si cele din mediul online, sa isi faca cunoscute produse, servicii, si automat sa aiba mai multe comenzi, si trafic.

Agentia noastra este situata in UNITED KINGDOM, dar asta nu ne impiedica sa legatura si sa incepe sa colaboram.

Daca doriti sa faceti o schimbare in afacerea dumneavoastra, noi va putem ajuta, pentru ca vom face stiudiul pietei pentru nisa dumneavoastra, si vom crea totul personalizat, pentru ca fiecare afacere este unica in felul său.
Ne puteți contacta pe email [email protected] , sau la numărul de telefon 07708224080( pe acest număr de puteți contacta și pe whatsapp).

Haideti sa va ducem afacerea la urmatorul nivel, sa va facem afacerea cunoscuta la nivel local, national si de ce nu si la nivel international.

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.