Aloe Berry Nectar – 1 litru

ALOE BERRY NECTAR este un gel stabilizat de Aloe Vera 84,3%, imbogatit cu concentrat de afine rosii si mere.
EFECTE
Ca urmare a aportului crescut de vitamina A, C, potasiu si pectina, s-au constatat efecte remarcabile in:
– mentinerea sanatatii tubului digestiv
– functionarea aparatului urinar
– boli ale rinichilor (nisip, pietre dizolvabile)
– inflamatia prostatei
– normalizarea ciclului menstrual
– probleme pulmonare.
Se recomanda consumul preventiv a 30-40 ml zilnic, dimineata, pe stomacul gol, cu inghitituri mici. In caz de afectiuni, consumul va fi de cel putin 60 ml pe zi in doua-trei reprize.
Contine fructoza, un indulcitor natural obtinut din fructe, nefiind recomandat diabeticilor.
Consumat zilnic, Aloe Berry Nectar reprezinta un veritabil cocteil de substante nutritive, pe care vi-l putem asigura la cel mai mic pret de pe piata: 106,5 lei / flacon.
ATENTIE: gel stabilizat de aloe vera puteti gasi si in farmacii la pretul de numai 60 lei / flacon, dar neimbogatit cu afine rosii si mere si cu o concentratie de ALOE VERA de numai 20%; pentru a ajunge la concentratia de 84,3% a lui ALOE BERRY NECTAR de la FOREVER LIVING PRODUCTS, trebuie sa cumparati 4 flacoane: 60 X 4 = 240 lei, ajungand astfel la un pret de 2 ori si ceva mai mare.
Analizati si decideti ce este mai bine pentru dvs. si familia dvs. !!!
NOTA:
1. Livram acest produs de o calitate exceptionala, in orice localitate din tara.
2. Daca doriti sa folositi acest produs, va pot ajuta sa-l achizitionati pe numele dvs., direct de la companie, cu 15% reducere fata de pretul recomandat de vanzare. Acest lucru se va reflecta direct in plata facturii – platiti exact valoarea facturata.
3. Mentionez faptul ca acest produs nu-l puteti cumpara de nicaieri prin intermediul sistemului clasic de vazari si nici nu i se face reclama de catre mass media.
4. Pentru mai multe informatii si relatii suplimentare nu ezitati sa ma sunati.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.