Aloe Lips – balsam pentru buze

Aloe Lips este un balsam aflat mereu in serviciul si la dispozitia buzelor tale.
COMPOZIŢIE: 35% gel de aloe vera stabilizat, ceara de albine, ulei de jojoba, parafina, alantoina.
EFECTE: calmarea, hidratarea si catifelarea buzelor crapate si uscate, antiherpetic, coagulant si antialgic, combate pruritul de orice natura, vindeca aftele, herpesul, ragadele, escoriatii ale buzelor sau labiilor, arsuri de grad mic si mica intindere, fisuri anale, ca supozitor in hemoroizi interni, piele crapata, hemoragii nazale, zgarieturi.
ATENTIE: la multitudinea de efecte benefice pe care le are produsul, pretul de numai 17,00 lei/bucata este extrem de avantajos. Analizati si decideti!
NOTA:
1. Buzele tale vor fi sanatoase si vor capata aspectul seducator pe care-l merita.
2. Daca doriti sa folositi acest produs, va pot ajuta sa-l achizitionati pe numele dvs., direct de la companie, cu 15% reducere fata de pretul recomandat de vanzare. Acest lucru se va reflecta direct in plata facturii – platiti exact valoarea facturata.
3. Mentionez faptul ca acest produs nu-l puteti cumpara de nicaieri prin intermediul sistemului clasic de vazari si nici nu i se face reclama de catre mass media.
4. Oferta se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice (societati sau firme care doresc sa-si diversifice obiectul activitatii).
5. Pentru mai multe informatii si relatii suplimentare, nu ezitati sa ma sunati.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.