Apartament 3 camere Hipodrom stradal 65 mp etaj 2/4 boxa Dorobantilor

Vand apartament 3 camere semidecomandat pe strada Hipodrom

Aflat la etajul 2/4, 65 mp construiti si 61 mp utili, bloc din caramida cu structura de beton, contruit in 1969, balcon de aprox. 5 mp deschis.

Apartament in stare buna de folosinta, a fost renovat, are centrala termica proprie, geamuri termopan, complet contorizat.

Apartamentul este incadrat pe 3 laturi de alte apartamente, extrem de economic energetic si linistit, pe langa apartament se preda si o boxa de aprox 8 mp ce nu apare in actul de proprietate.

Blocul este amplasat stradal pe Hipodrom cu acces rapid, zona foarte linistita si plina de verdeata, pe o raza de 500 m dispune de piata, scoala, gradinita, toate mijloacele de transport.

Apartamentul poate fi predat complet mobilat si utilat, conform pozelor sau poate fi eliberat total.

Pret 51.500 euro negociabil.
Cadastru si intabulare facute recent.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
   Zona
Hipodrom
   Tip
Apartament
   Valabil
De vânzare
   Nr. camere
3
   Compartimentare
Semidecomandat
   Confort
1
   Etaj
Etaj 2
   Suprafata utila (mp)
65
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.