Apartament 3 camere, Micro 17, 1/4

Persoana fizica vând ap. 3 camere semidecomandat în Tiglina 4, etajul 1 din 4.

Este dotat cu: CT, AC, geamuri termopan, parchet, apă rece trasă individual, usa metalica la intrare, geam la baie, balcon la sufragerie, interfon la scara blocului.

Amplasat pe S-V, este calduros pe timpul sezonului rece si paradoxal vara racoros.

Zona in care se regaseste locuinta este una foarte buna, aproape mijloacelor de transport in comun, piata, magazine, Kaufland, școala, grădinița.

Ferit de zgomotul traficului auto si cu locuri de parcare in fata la vedere. 48500 EUR negociabil, la plata cash 46000 EUR ,este liber, se poate muta imediat.

TELEFON 0742 530 379

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Galati
   Zona
Micro 17
   Tip
Apartament
   Valabil
De vânzare
   Nr. camere
3
   Compartimentare
Semidecomandat
   Etaj
Etaj 1
   Suprafata utila (mp)
57
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.