Apartament GL, decom., 2 cam., Etj.3

Apartamentul este situat la etajul 3, orientare spre vest (catre Scoala Nr.24), intr-un bloc construit in anul 1980 prevazut cu acoperis. Este compus din 2 camere, hol, baie, bucatarie si 3 balcoane inchise. Ca si imbunatatiri aduse acestuia, mentionez: gresie si faianta (inclusiv in balcoane),parchet, aer conditionat in sufragerie si dormitor, centrala termica Vaillant Turbotec Plus, usa metalica la intrare, tamplarie PVC.
Apartamentul este intabulat, unic proprietar.
Toaleta nu are geam de aerisire. Aceasta este prevazuta cu ventilator. Nu prezinta urme de igrasie.
Impozitul este achitat pentru anul 2019. Nu exista datorii la nici un furnizor de servicii si nici la intretinere.

Apartamentul se vinde nemobilat, cu exceptia corpurilor de mobilier din bucatarie. (cele in culoare rosie, chiuveta, hota)
In cazul in care cumparatorul doreste si alte piese de mobilier, se discuta in momentul vizionarii apartamentului.

Nu accept colaborari cu agentii imobiliare.
Pentru alte detalii va rog sa ma contactati telefonic.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Galati
   Zona
Port
   Tip
Apartament
   Valabil
De vânzare
   Nr. camere
2
   Compartimentare
Decomandat
   Etaj
Etaj 3
   Suprafata utila (mp)
62
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.