Bautura antioxidanta din fructe – 473 ml

FOREVER POMESTEEN POWER este o bautura nutritiva si antioxidanta foarte puternica, obtinuta din fructe bogate in xantone: rodii, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si seminte de struguri.
Xantonele sunt fitonutrienti puternici care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi si ajuta sistemul imunitar sa se mentina puternic si sanatos.
30 ml pe zi din acest amestec antioxidant ofera celulelor tot ceea ce este necesar pentru a lupta impotriva radicalilor liberi si pentru a contracara efectele nocive ale acestora.
NOTA:
1. Livram acest produs de o calitate exceptionala, in orice localitate din tara.
2. Daca doriti sa folositi acest produs, va pot ajuta sa-l achizitionati pe numele dvs., direct de la companie, cu 15% reducere fata de pretul recomandat de vanzare. Acest lucru se va reflecta direct in plata facturii – platiti exact valoarea facturata.
3. Mentionez faptul ca acest produs nu-l puteti cumpara de nicaieri prin intermediul sistemului clasic de vazari si nici nu i se face reclama de catre mass media.
4. Pentru mai multe informatii si relatii suplimentare nu ezitati sa ma sunati.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.