Bautura racoritoare si energizanta cu Aloe Vera

FAB este singura bautura energizanta care ofera o doza dubla de energie:
– una instantanee – care vine cu precadere de la Guarana (ingredient natural brazilian)
– si una pe termen lung – datorita amestecului unic, brevetat de ingrediente naturale combinate prin tehnologia ADX7, care a ajutat sportivii rusi sa castige peste 130 de madalii olimpice.
Pe langa Taurina si Cafeina, ingredientele clasice ale unei bauturi energizante, FAB contine si gel stabilizat de ALOE VERA, Guarana si un amestec brevetat de plante adaptogene (Ginseng Siberian si Schisandra Chinensis).
EFECTE:
– bautura racoritoare cu efect energizant
– sporeste vigilenta si viteza de reactie
– antioxidant
– sustine sistemul nervos la solicitari de stres si oboseala.
Cine consuma FAB ?
– toti cei care trec prin perioade de activitate intensa
– oamenii de afaceri ocupati si stresati
– parintii activi, studentii in sesiune, sportivii, petrecaretii
– toti cei care doresc sa-si imbunatateasca performantele, atat in viata profesionala, cat si in cea personala.
FAB contine vitamine, aminoacizi si o intreaga varietate de enzime. FAB a fost special conceput pentru a va ajuta sa va mentineti sanatosi si in forma.
NOTA:
1. Livram aceasta savuroasa bautura racoritoare si energizanta in orice localitate din tara.
2. Daca doriti sa folositi acest produs, va pot ajuta sa-l achizitionati pe numele dvs., direct de la companie, cu 15% reducere fata de pretul recomandat de vanzare. Acest lucru se va reflecta direct in plata facturii – platiti exact valoarea facturata.
3. Mentionez faptul ca acest produs nu-l puteti cumpara de nicaieri prin intermediul sistemului clasic de vazari si nici nu i se face reclama de catre mass media.
4. Oferta se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice (societati sau firme care doresc sa-si diversifice obiectul activitatii).
5. Pentru mai multe informatii si relatii suplimentare nu ezitati sa ma sunati.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.