Broderie personalizata

  Oferim digitizare pentru orice reprezentare grafică, fie că este vorba de sigle, monograme, text, și orice alte elemente grafice brodate pe articole textile folosite în domeniul medical, farmaceutic, hotelier, fast-food, echipamente de lucru, prosoape, halate, trusouri botez, tricouri, sacose textile, lenjerii de pat, etc.
  Folosind utilaje de ultimă generație și cel mai bun soft existent pe piață, oferim un caracter exclusivist și elegant articolelor, prin broderie

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Galati
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.