FAGB fallback

Casetă antifoc SENTRY 0500 cu inchidere cu cheie

Casetă antifoc

Dimensiuni exterioare: ÎxLxA 155x309x260 mm
Dimensiuni interioare: ÎxLxA 95x247x185 mm
Sistem de închidere: cu cheie
Greutate: 5 kg

Caseta antifoc cu inchidere cu cheie.

Tip seif: casetă antifoc
Rezistenţă la foc:

Rezistentă de ½ oră pentru hârtie şi documente la foc deschis în concordanţă cu Fire Endurance Test de ½ Oră UL (Underwriters Laboratory). Temperatura în acest interval de timp ajunge la un nivel de 843ºC iar pentru o perioadă de ½ oră, în interiorul seifului temperature va rămâne sub 177ºC pentru a proteja valorile şi documentele importante.

Rezistenţă de ½ oră pentru suport media în concordanţă cu testul antifoc ETL Fire Testing. Testul ETL certifică o rezistenţă pentru 1/2 oră pentru support media: CD, DVD, stick de tip memorie şi USB cu rezistenţă antifoc de până la 843°C.

Închidere: cheie
Culoare: negru

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.