Ceas damă “Luxury Fashion Business”

Ceas de damă “Pandora”,stil:Luxury Fashion business, culoare argintiu (oțel inoxidabil), quartz, brățară oțel inoxidabil, diametrul 40mm, grosime 11mm, cutie păstrare cadou, preț 270 lei + taxe curier,( 23lei/Cargus, 13 lei Poșta română)
Pandora a fost fondată în 1982 de către aurul danez Per Enevoldsen și soția lui, Winnie Enevoldsen. Perechea a început pe o scară mică prin importul de bijuterii din Thailanda și vânzarea către consumatori. Colectia Pandora a crescut pentru a include un sortiment de inele, coliere, cercei si ceasuri. Pandora a început să vândă brățările sale de semnături în anul 2000, după un brevet și mai mulți ani de dezvoltare.
Pandora a devenit a treia companie de bijuterii din lume în ceea ce privește vânzările, după Cartier și Tiffany & Co.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.