Ceas de damă Luxury Fashion

Ceas de damă Hermes “Heure H”, quartz, culoare aur roz, curea piele ecologică roșie, baterie de rezervă,
dimensiuni ceas: 36mm × 26mm, lungime totală(Ceas + curea) 23cm, cutie păstrare bambus cadou!
Hermes (greaca veche: Ἑρμῆς ) este zeul comerțului, zborului și al hoților în mitologia greacă, mesagerul zeilor.
Hermès este o casă de modă din Franța, fondată în 1837, care este specializată în pielărie, accesorii, parfumerie, bunuri de lux și prêt-à-porter.
De aproape 200 de ani, numele Hermès este sinonim cu luxul. Însă, atunci când a început afacerea, fondatorul Thierry Hermès crea doar hamuri, frâie şi căpestre.
În 1970 a fost înfiinţată subsidiara care se ocupă de ceasuri – La Montre Hermès – cu sediul la Bienne, în Elveţia.
Un tribut adus initialei brandului, Heure H este o colectie al carei design dezvaluie personalitatea inconfundabila si deosebit de pregnanta a Hermès. Sub bagheta impetuosului designer francez Philippe Mouquet, carcasele ceasurilor colectiei Heure H sunt transformate in embleme veritabile ce ofera fiecarei piese o identitate ce materializeaza numele de Hermès care astfel devine tangibil. Se poate spune ca Heure H este o colectie care scrie cu litere apasate istoria unei case al carei rafinament a devenit, in decursul istoriei, sinonim cu notiunea de eleganta.

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.