Ceas de damă Luxury Olivia Burton

Ceas de dama marca Olivia Burton (Anglia), forma carcasă pătrată, carcasă oțel, culoare aur roz, geam hardlex, rezistent la zgârieturi, quartz, dimensiuni 22mm × 22mm , brățară metalică 12 mm, lungime brățară 22cm, cutie păstrare bambus cadou!
Povestea noastră (Olivia Burton)

Marca de accesorii britanică a fost fondată de cei mai buni prieteni și de cumpărătorii de modă Jemma și Lesa, care s-au întâlnit în prima zi la London College of Fashion. S-au legat de o dragoste de design, de o pasiune de a-și începe propria afacere și de o luptă reciprocă pentru a găsi un ceas pe care doreau să-l poarte.

Iubitorii de vintage, perechea ar trawl prin piețele antice pentru a găsi ceasuri, dar, în timp ce frumos, cuțitele ar fi de multe ori opri și să înceapă. După absolvire, fetele au continuat să urmeze o carieră de succes în ceea ce privește cumpărăturile de modă, urmărind timp la diferite branduri de modă, cum ar fi Topshop, ASOS și Selfridges. În tot acest timp, ideea de a merge singur a adus un impuls până în ziua în 2011, când Jemma și Lesa au făcut saltul, și-au părăsit slujbele și au început să-și creeze propriile ceasuri frumoase și unice de la masa de bucătărie.

Numit după mătușa lui Lesa, a cărei abordare și energie plină de spirit au fost o sursă de inspirație imensă pentru fete, Olivia Burton a debutat prima sa colecție în septembrie 2012. Stilurile sale colective, care includ acum o serie de bijuterii remarcabile, sunt inspirate de descoperirile de epocă și cele mai recente tendințe de podium.

Design-urile sunt aduse la viață la studioul destul de est de la Londra, unde Jemma și Lesa lucrează îndeaproape cu echipa lor mică pentru a se asigura că fiecare piesă este optimizată la perfecțiune.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.