Angajare

Consilier de vanzări accesorii telefoane si tablete – Galati

În 2020 ne extindem Magazinul de accesorii telefoane și tablete, și, prin urmare, căutăm un Consilier de vânzări entuziast care să intre în echipa noastră.
Dacă îți place să lucrezi cu oamenii și te interesează un job în unul dintre cele mai cunoscute magazine de service și accesorii telefoane și tablete din Galați, vrem să te cunoaștem!
__________
Ce așteptăm de la tine:

-Să le oferi clienților sau potențialilor clienți informații despre produsele comercializate de Doctor Display și să-i consiliezi într-o manieră profesionistă și amabilă.
-Să realizezi vânzări directe.
-Să participi la recepția cantitativă și calitativă a mărfii.
-Să fii organizat(ă) și să ai bune abilități de comunicare.
-Dacă nu ai experiență în domeniu, să fii deschis(ă) să înveți și să îți dorești să evoluezi.
_____
-CV la e-mail [email protected] 
Pentru interviul de angajare, îi vom contacta doar pe candidații selectați pe baza CV-ului trimis. Îți dorim succes!
______
Doctor Display Galați – Service și accesorii telefoane și tablete
-Str. Brăilei Nr. 169 Bl. A1 parter (lângă Magazin Dioda)
-Str. N. Bălcescu Nr. 46 (Zona Aquarello)

Facebook: Doctor Display

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.