Consilier vanzari – suplimente alimentare pe baza de Aloe Vera

# Va prezint oportunitatea obtinerii unui venit suplimentar, printr-o colaborare part-time, in parteneriat cu un Lider Mondial in domeniul suplimentelor alimentare pe baza de Aloe Vera, care garanteaza un venit mediu lunar de aproximativ 4850 lei, castig ce poate varia in functie de implicarea dumneavoastra in aceasta activitate.
# Produsele noastre sunt naturale pe baza de plante si sunt destinate Sanatatii, Vitalitatii si Frumusetii.
# Compania noastra ofera o gama foarte diversificata de produse, dupa cum urmeaza: bauturi nutritive, suplimente alimentare, antioxidanti, produse apicole, produse pentru reglarea greutatii corporale, produse pentru intretinerea tenului si a pielii, produse de igiena si ingrijire personala, uleiuri esentiale si nu in cele din urma produse de infrumusetare din gama Sonya si Infinite.
# Persoanele care isi doresc un astfel de job, trebuie sa aiba peste 18 ani si sa detina aptitudini de comunicare si promovare de produse.
# Oferta se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice (societati sau firme care doresc sa-si diversifice obiectul activitatii).
# Pentru mai multe informatii si relatii suplimentare, nu ezitati sa ma sunati.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.