Constructii hale metalice civile si industriale geam teropan

Firma Davide Orizont Srl se ocupa cu proiectarea, executia si montarea structurilor metalice industriale, precum si a elementelor componente ale statiilor de mixture.
Serviciile noastre imbina cu succes aspectul placut si garantia rezistentei in timp.
Toate cerintele specificate de catre client vor fi realizate datorita produselor noastre calitative si a parteneriatelor cu cei mai buni producatori de materiale de specialitate.

Constructii metalice
Nici o lucrare, fie ea in constructii metalice, nu ar valora nimic fara pasiunea si experienta oamenilor din echipa DAVIDE ORIZONT SRL. Indiferent de proiectul la care lucram, intotdeauna ne vom dedica muncii noastre, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Atentie la detalii
Experienta de pe santier ne-a invatat cele mai bune modalitati de abordare a lucrarilor de confectii metalice. Aceasta este o munca care necesita un maximum de atentie la detalii si care trebuie sa respecte proiectul intocmai. In aceasta privinta, putem deja sa ne numim experti atunci cand vine vorba de confectii metalice de orice tip.

TELEFON CONTACT LUCRARI

0747 546 345 DAVID ENACHI
0732 225 604 DAVID MARIANA
0795 511 154 DAVID ROBERT – TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Galati
   Comuna
Braniștea
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.