Cort gonflabil Air Seconds 5.2 fresh&black 5 persoane 2 camere QUECHUA

Urgent!!
Se vinde un cort de excepție în care poți dormi fără probleme atât dimineața cât și la pranz când e soare dogoritor datorită tehnologiei fresh&black, foarte spațios (living de 8mp), rezistent la vântul de pe plajă și la ploaie.
Se instalează și dezinstalează foarte rapid (5-7 min o persoană) datorită camerelor preinstalate si structurii gonflabile. Practic il scoți din husă, îl umflii și gata!
Cumpărat de nou in 2019, folosit la mare și munte.
Este impecabil, nu are nici un defect.
Il vând deoarece vreau să mi iau unul mai mare :).
Nou costă 2500 lei la Decathlon, posibil să mai fie la ofertă cu 2100 lei
Pentru doritori am o mulțime de fotografii și filmulețe cu cortul în acțiune.
Aștept oferte!

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Galati
   Comuna
Vânători
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.