Creare Website

Creare website si pagini web, pentru orice tip de afacere, de la pagini simple HTMl pana la cele mai complexe php. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic.

Preturile sunt orientative, pot varia in functie de complexitatea siteului.

1-3 Pagini : 100 lei
4-8 Pagini : 200 lei
8 > Pagini : 300 lei

Timpul de lucru este aproximativ 3-4 zile pentru un proiect simplu si 1-3 saptamani pentru proiecte mai complexe, daca doriti sa aflati mai multe detalii sau aveti intrebari si nelamuriri, contactati-ma.

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.