Deodorant anticancerigen pe baza de Aloe Vera

Aloe Ever-Shield Deodorant
COMPOZIŢIE: gel de aloe vera stabilizat, propilenglicol, apa deionizata, stearat de sodiu.
EFECTE: lasa pielea sa respire, impiedica dezvoltarea microorganismelor care produc mirosuri dezagreabile neutralizand totodata mirosurile neplacute, inlatura pericolul aparitiei hirosadenitei; nu pateaza su nici o forma si este uni-sex.
Atentie: nu contine nici un fel de antiperspirante daunatoare si nici saruri de aluminiu sau zirconiu (nu exista riscul obturarii glandelor sudoripare), nu contine alcool si nu are actiune agresiva fata de piele.
NOTA:
1. Facand o analiza riguroasa atat a raportului calitate / pret cat si a raportului cantitate / pret, produsul se dovedeste a fi cel mai eficient de pe piata atat din punct de vedere calitativ (contine gel stabilizat de ALOE VERA si nu contine oxizi de aluminiu, despre care s-a dovedit stiintific ca provoaca noduli si cancer la san), cat si din punct de vedere economico – financiar (contine 92,1 g si ajunge timp de aproximativ cinci luni de zile unei singure persoane, pretul fiind de 34 lei/bucata).
2. Exemplu concludent: un deodorant obisnuit va ajunge timp de aproximativ o luna de zile, ceea ce inseamna ca pe parcursul a cinci luni trebuie sa consumati 5 (cinci) astfel de deodorante; daca alegeti sa folositi cel mai prost deodorant din punct de vedere calitativ, va costa cam 12,00 lei/buc (12,00 lei x 5 buc = 60,00), deci trebuie sa platiti in total suma de 60,00 lei pe perioada analizata; in concluzie achitati un pret aproape dublu pe un produs de proasta calitate si sunteti totodata expuse riscului aparitiei nodulilor si cancerului la san: alegerea va apartine.
3. Daca doriti sa folositi acest produs, va pot ajuta sa-l achizitionati pe numele dvs., direct de la companie, cu 15% reducere fata de pretul recomandat de vanzare. Acest lucru se va reflecta direct in plata facturii – platiti exact valoarea facturata.
4. Mentionez faptul ca acest produs nu-l puteti cumpara de nicaieri prin intermediul sistemului clasic de vazari si nici nu i se face reclama de catre mass media.
5. Oferta se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice (societati sau firme care doresc sa-si diversifice obiectul activitatii).
6. Pentru mai multe informatii si relatii suplimentare, nu ezitati sa ma sunati.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.