Dezinfectant si antimicrobian pe baza de Aloe Vera

HAND SANITIZER™ – cu Aloe Vera şi miere de albine
Doriţi în orice clipă să apăraţi cât mai bine sănătatea voastră şi a familiei voastre, însă, nu trebuie să uitaţi că duşmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i puteţi vedea.
Sunteţi o familie extrem de activă, gata oricând să stabilească o mulţime de contacte cu multă lume, însă şi cu o multitudine de microbi!
Forever Hand Sanitizer ™ cu Aloe Vera şi miere de albine este special conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi.
Acest produs conţine gel stabilizat de Aloe Vera cu efect calmant şi miere de albine cu efect hidratant, pentru a curăţa, dezinfecta, catifela şi hidrata pielea. Ca să nu mai vorbim despre mirosul său plăcut de lămâie şi lavandă, care este de-a dreptul încântător!
Flaconul conţine circa 60 ml de produs şi are o formă ideală, pentru a-l putea avea la îndemână, oriunde şi oricând!
Hai să spunem lucrurilor pe nume! Fiind atât de activi, nu prea aveţi cum să evitaţi potenţiale contacte microbiene, însă oricine poate scăpa rapid şi sigur de microbi prin folosirea Antimicrobianului Hand Sanitizer™.

Fiţi liniştiţi de-acum, o sticluţă mică vă scapă de toate aceste griji!
Folosiţi Dezinfectantul Hand Sanitizer™ şi totul va fi bine!

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.