Diluantul pentru Rasini Poliesterice Saturate EMEX

Diluantul pentru Rasini Poliesterice Saturate EMEX este un produs special, cu adresabilitate restransa si de utilizare profesionala, intrebuintat pentru asigurarea unei corecte reglari a vascozitatii de aplicare a lacurilor, vopselelor, emailurilor si grundurilor pe baza de rasini poliesterice saturate, realizat ca amestec ponderat de solventi organici, ce actioneaza sinergic pentru solventare si reglarea vascozitatii.

Caracteristici principale:

– Reactie imediata;
– Consum echilibrat;
– Randament bun;
– Posibilitati de pastrare;
– Eficient pentru diluare;
– Nu afecteaza culorile;
– Eficient la curatare;
– Compatibilitate cu rasini poliesterice saturate;
– Compatibilitate partiala cu alte rasini.

Domenii de Utilizare:

Diluantul pentru Rasini Poliesterice Saturate EMEX, este dedicat solventarii si reglarii vascozitatii produselor, inaintea aplicarii, realizate pe baza de rasini poliesterice saturate, cum ar fi vopselele, lacurile, emailurile sau grundurile poliesterice bicomponente.
Are o aplicabilitate restransa si se recomanda pentru urmatoarele:
– Email Poliesteric Emex Estada ,
– Grund Anticoroziv Poliesteric Bicomponent Emex ,
– Alte produse pe baza de rasini poliesterice saturate, solventate.
In conditii controlate si dupa efectuarea de teste de compatibilitate, poate fi folosit la diluarea de produse din gama celor epoxidice, sau chiar nitrocelulozice.
Diluantul pentru Rasini Poliesterice Saturate EMEX este recomandat si pentru indepartarea urmelor ramase din stropirea accidentala, sau pentru curatarea instrumentelor de aplicare, cum ar fi instalatii de pulverizare air-less, sau cu aer comprimat.
Pentru obtinerea de rezultate superioare la aplicare, trebuiesc facute teste de dilutie, pentru obtinerea unui raport cat mai corect.
Acesta se situeaza in intervalul 5 ÷ 15%, dar este influentat atat de modul de aplicare cat si de materialul suportului. Diluarea peste limitele admise va influenta in mod negativ proprietatile peliculei finale.
Nu se va folosi pentru alte aplicatii inafara celor poliesterice saturate Emex , decat la recomandarea expresa a producatorului si numai dupa efectuarea de teste de compatibilitate, in caz contrar existand riscul compromiterii produsului.
Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/diluant-rasini-poliesterice

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.