Email Epoxy – Ester EMEX ESINE

Vopsea Epoxidica Monocomponenta Epoxi-Ester EMEX ESINE – email profesional, pe baza de rasini epoxidice modificate in esteri, monocomponent, utilizata in principal la aplicarea pe suprafete din metal sau aluminiu. Una dintre aplicatiile cele mai apreciate este aceea de vopsea pentru tabla zincata de acoperis, atat veche, cat si noua.
Este cunoscut faptul ca tabla galvanizata, mai ales noua, este foarte dificil de protejat pentru durate indelungate, datorita aderentei limitate a vopselelor conventionale. Emailul epoxy-ester are o aderenta avansata, similara vopselelor epoxidice bicomponente, fapt ce o recomanda atat pentru tabla tratata chimic, cat si pentru aluminiu sau alte materiale neferoase.
Aceasta vopsea epoxidica monocomponenta, in cazul folosirii pe suporturi din metal si aluminiu, dupa tratarea prealabila anticoroziva, se remarca printr-o maxima aderenta, rezistenta la factori agresivi chimici si de mediu, buna etalare si luciu persistent.
Reprezinta, de asemeni, una dintre solutiile performante pentru protejarea suporturilor din materiale neferoase, cum ar fi aluminiul.
Emailul epoxi-ester poate fi colorat, doar industrial, in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

– Aderenta la suprafete zincate;
– Aderenta la suporturi neferoase;
– Aplicare facila;
– Rezistenta la 200°C;
– Pelicula de mare duritate;
– Rezistenta la coroziune alcalina;
– Rezistenta buna la uzura si intemperii;
– Rezistenta buna la ceata salina;
– Etalare excelenta.

Domenii de Utilizare:

Vopsea Epoxidica Monocomponenta Epoxi-Ester EMEX ESINE pentru metal, aluminiu, tabla zincata noua sau veche – desi se regaseste printre produsele profesionale, are un mod simplu de aplicare, in special in sfera DIY, avand rezultate superioare atat in zona industriala cat si in cea rezidentiala. Avand in vedere capacitatea avansata de protectie, este recomandata in zonele de exterior, pentru suporturi expuse la conditii extreme de mediu, cum ar fi tabla zincata de acoperis, dar si la interior, in conditii de agresivitate chimica sau mecanica, ori expunere la temperaturi de pana la 200°C.
Similar ca performanta vopselei epoxidice bicomponente, emailul epoxy-ester, pe langa performantele superioare de duritate, durabilitate si rezistenta, are si un aspect estetic deosebit, in special in ceea ce priveste etalarea si luciul.
Suporturile ce vor fi vopsite cu Vopsea Epoxidica pentru Metal Epoxy-Ester “Emex Esine”, vor fi curatate in totalitate de orice urma de vopsea sau contaminanti, preferabil prin sablare. Doar daca se cunoaste foarte sigur tipul stratului anterior, si se stie ca acesta este compatibil (ex. vopsea epoxidica bicompenenta), cu acordul producatorului, se poate face doar o asperizare, pentru crearea punctelor de ancora necesare aderentei. Se vor face totusi teste de compatibilitate inainte de aplicare.
Dupa curatare si degresare se va face grunduirea cu un strat de Grund Anticoroziv Monocomponent Epoxy-Ester “Emex”, sau cu eficienta similara, cu Grund Epoxidic Anticoroziv Bicomponent “Emex”.
Suporturile atacate doar de rugina, fara alte pelicule de protectie, pot fi pregatite, ca solutie alternativa de mare performanta, cu Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va inactiva si fixa rugina pe suportul metalic, fara necesitatea aplicarii altei protectii.
Aceasta vopsea profesionala pentru metal se poate aplica prin oricare din metodele conventionale, sau prin pulverizare air-less. Pentru reglarea vascozitatii se vor utiliza doar solventi recomandati de “Romtehnochim”.
Emailul epoxy-ester nu este recomandat pentru repere imersate.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/vopsea-epoxidica-monocomponenta-epoxi-ester

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.