Email Poliesteric EMEX ESTADA

Emailul Poliesteric EMEX ESTADA este un produs de folosire profesionala, ce functioneaza prin combinarea intima a doua componente:
 Baza poliesterica realizata din rasina poliesterica saturata, pigmentata si aditivata adecvat, si
 Intaritorul de tip izocianat, care asigura reticularea produsului.
Acest produs se remarca prin aderenta excelenta atat la suprafeţe din oţel cât şi la suporturi din aluminiu sau suprafeţe zincate, chiar îmbătrânite, dupa tratarea prealabila anticoroziva si grunduirea primara, cu un grund de tip: acrilo-poliuretanic, epoxidic, epoxi-esteric sau etilsilicat cu zinc, in functie de suport si de destinatia finala.
O caracteristica speciala a acestui produs o reprezinta posibilitatea de a fi utilizat pe o gama foarte larga de materiale suport, metalice sau nemetalice, incluzand aluminiu, cupru, inox, suporturi galvanizate, sau chiar mase plastice.
Emailul poliesteric poate fi colorat in orice nuanta a cartelei RAL, insa doar industrial.

Caracteristici principale:

– aderenta la suprafete metalice;
– aderenta la suprafete nemetalice;
– aderenta la mase plastice;
– aderenta la fibra de sticla;
– rezistenta la umiditate;
– rezistenta la ceata salina;
– rezistenta la medii agresive;
– rezistenta la dilutii alcaline;
– rezistenta la medii slab acide.

Domenii de Utilizare:

Emailul Poliesteric EMEX ESTADA este un produs pentru utilizare strict profesionala, cu rezultate de exceptie, destinat atat acoperirii de protectie cat si decorative, in special a suprafetelor metalice sau nemetalice (inox, cupru, zinc, etc.), chiar exploatate in conditii de agresivitate chimica sau mecanica, la interior sau exterior.
Realizeaza performante excelente pe toate suprafetele, indiferent de natura acestora, ce necesita o protectie superioara fata de diversi factori agresivi ca: uzura, expunere la medii chimic agresive, umezeala in exces, variatii de temperatura, solicitari mecanice sau climatice, etc.
In conditiile in care operatiunile de pregatire a suprafetei au fost corect executate, produsul poate fi utilizat, si are rezultate optime, pe majoritatea suporturilor, dintre care putem enumera:
• – echipamente de transport sau de remorcare, ca vagoane de călători, autobuze, camioane, tramvaie, troleibuze, rame de metrou, etc., maşini (macarale, poduri rulante, etc) şi utilaje industriale;
• – tancuri de balast, punţi interioare sau exterioare, instalaţii din compartimentul maşinilor, magazii frigorifice, motoare principale, alte componente di industria navala;
• – orice suprafete din otel, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, alte suprafete metalice ce necesita o protectie superioara;
• – suporturi din materiale nemetalice, cum ar fi inox, cupru ori elemente galvanizate, sau chiar materiale plastice.
Orice suprafata, daca a mai fost vopsita, trebuie curatata in totalitate de stratul anterior, recomandabil prin sablare. Daca starea stratului anterior este buna, iar tipul de vopsea este compatibil (ex. vopsea epoxidica), atunci suprafata va fi doar asperizata. Se va face insa test de compatibilitate inainte de aplicare.
Dupa curatare si degresare se va face grunduirea cu un strat de Grund Anticoroziv Poliesteric Emex . Aceasta operatiune functioneaza in egala masura cu Grund Epoxidic Anticoroziv Emex , sau Grund Poliuretanic Anticoroziv Emex .
Vopseaua Poliesterica EMEX ESTADA se poate aplica prin oricare din metodele clasice, sau pin pulverizare cu aer sau air-less. Se va folosi pentru reglarea vascozitatii Diluantul pentru Rasini Poliesterice Emex .

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/vopsea-poliesterica-metal

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.