Epilare cu ceara și masaj anticelulitic cu ventuze de silicon.

Lucrez la domiciliu meu în tiglina 3 Galați.
Epilat total 70 ron ceara de unica folosinta Pachetul include : picioare lung, brate lung, inghinal total, interfesier, axila, abdomen
epilat lung picioare 25 Ron
epilat scurt picioare 15 Ron
epilat lung brate 15 Ron
epilat scurt brate 10 Ron
epilat axila 10 Ron
epilat inghinal total 20 Ron
epilat interfesier 10 Ron
epilat abdomen 10 Ron
epilat mustață 5 Ron
epilat sprincene și forma 10 Ron Ceara din zonele intime nu o refolosesc,totul se arunca Lucrez doar cu produse profesionale și în condiții de maximă igienă!!!
Mai ofer și servicii de masaj relaxant și anticelulitic cu ventuze silicon. Preț masaj relaxant 40 RON
Preț masaj anticelulitic:
Miinele 10 Ron
Picioarele 15 Ron
Burta 15 Ron
Spatele 15 Ron Total: 50 RON ANUNT VALABIL NUMAI PENTRU FEMEI!!! Ma contactați pe numărul 0756461465. Va aștept cu drag!!! Rog seriozitate!!!!

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Galati
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.