Gel de Aloe Vera pentru sanatatea articulatiilor – 1 litru

FOREVER FREEDOM este un gel stabilizat de aloe vera, imbogatit cu glucozamina, condroitina, vitamina C si MSM (metil-sulfonil-metan), cu rol esential in mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.
EFECTE:
– refacerea si intretinerea cartilajelor si a lichidului sinovial al articulatiilor
– ajuta la producerea imunoglobulinelor cu rol important in asigurarea functiilor imunitare
– diminueaza reactiile alergice la alimente sau polen
– regleaza aciditatea stomacului, regenerarea parului si unghiilor.
Se recomanda consumul preventiv a 30-40 ml zilnic, dimineata, pe stomacul gol, cu inghitituri mici. In caz de afectiuni, consumul va fi de cel putin 60 ml pe zi in doua-trei reprize.
Forever Freedom constituie prima linie de aparare impotriva deteriorarii articulatiilor.
Facand o analiza riguroasa calitate+cantitate / pret, veti constata ca v-il putem asigura la cel mai avantajos pret de pe piata, deoarece in comparatie cu majoritatea suplimentelor alimentare din farmacii destinate mentinerii sanatatii articulatiilor (ArtroStop Rapid, Artro Drink, SupraMax Articulatii etc.), FOREVER FREEDOM contine cele mai mari cantitati de substante active, astfel:
– sulfat de glucozamina = 1500 mg / doza X 8 = 12000 mg
– sulfat de condroitina = 1200 mg / doza X 8 = 9600 mg
– metil-sulfonil-metan = 750 mg / doza X 8 = 6000 mg
– vitamina C = 250 mg / doza X 8 = 2000 mg
Analizati si decideti ce e mai bun pentru dumneavoastra si familia dvs.!
NOTA:
1. Livram acest produs de o calitate exceptionala, in orice localitate din tara.
2. Daca doriti sa folositi acest produs, va pot ajuta sa-l achizitionati pe numele dvs., direct de la companie, cu 15% reducere fata de pretul recomandat de vanzare. Acest lucru se va reflecta direct in plata facturii – platiti exact valoarea facturata.
3. Mentionez faptul ca acest produs nu-l puteti cumpara de nicaieri prin intermediul sistemului clasic de vazari si nici nu i se face reclama de catre mass media.
4. Pentru mai multe informatii si relatii suplimentare nu ezitati sa ma sunati.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.