Gel de dinti cu Aloe Vera – rasfat pentru familia ta

Forever Bright Toothgel
COMPOZIŢIE: 35% gel de aloe vera stabilizat, sorbitol, glicerină, propolis, complex clorofilic cu rol antioxidant, menta; produsul nu contine fluoruri.
EFECTE: antimicrobian, anabolizant tisular, cicatrizant, imunostimulator local, reduce tumefacţia ţesutuilor moi şi în consecinţă inflamaţia gingivală, puternic antiseptic în leziunile purulente ale gingiei a cărei igienă este dificilă, antifungic (stomatită fungică, infecţii cu Candida albicans).
RECOMANDARI:
– pentru indepartarea tartrului se recomanda periaj bland si de lunga durata
– impotriva gingivitelor se recomanda clatirea cavitatii bucale cu spuma rezultata ca urmare a folosirii gelului de dinti
– efectul pastei de dinti asupra afectiunilor cavitatii bucale poate fi marit prin masarea gingiilor, inaintea folosirii produsului, cu Aloe First.
CONCLUZII:
1. Dinti mai stralucitori cu Forever Bright Toothgel.
2. Formula sa non-abraziva, nefluorurata si fara agenti de inalbire asociaza calitatile gelului stabilizat de aloe si ale propolisului, mentinand respiratia proaspata si albind dantura.
3. Intreaga familie va aprecia aroma naturala de menta si senzatia de prospetime a cavitatii bucale.
NOTA:
1. Facand o analiza riguroasa atat a raportului calitate / pret cat si a raportului cantitate / pret, produsul se dovedeste a fi cel mai eficient de pe piata atat din punct de vedere calitativ (contine gel stabilizat de ALOE VERA si nu contine Fluoruri, despre care s-a dovedit stiintific ca ataca neuronii), cat si din punct de vedere economico – financiar (contine 130g gel de dinti fata de majoritatea produselor similare de pe piata, care contin numai 75g pasta de dinti; ajunge timp de aproximativ doua luni si jumatate unei familii de trei persoane, pretul fiind de 36 lei/tub).
2. Exemplu concludent: o pasta de dinti obisnuita ajunge timp de aproximativ doua saptamani unei familii de trei persoane, ceea ce inseamna ca pe parcursul a doua luni si jumatate trebuie sa consumati 5 (cinci) astfel de paste de dinti; daca alegeti sa folositi cea mai proasta pasta de dinti din punct de vedere calitativ, va costa cam 12,00 lei/tub (12,00 lei x 5 buc = 60,00 lei), deci trebuie sa platiti in total suma de 60,00 lei pe perioada analizata; in concluzie achitati un pret aproape dublu pe un produs de proasta calitate si sunteti totodata expusi unor afectiuni ale sistemului nervos: alegerea va apartine.
3. Daca doriti sa folositi acest produs, va pot ajuta sa-l achizitionati pe numele dvs., direct de la companie, cu 15% reducere fata de pretul recomandat de vanzare. Acest lucru se va reflecta direct in plata facturii – platiti exact valoarea facturata.
4. Mentionez faptul ca acest produs nu-l puteti cumpara de nicaieri prin intermediul sistemului clasic de vazari si nici nu i se face reclama de catre mass media.
5. Pentru mai multe informatii si relatii suplimentare nu ezitati sa ma sunati.
Analizati si decideti daca familia dvs.
merita sa se rasfaţe cu acest gel de dinti!

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.