Gel nutritiv de Aloe Vea – 1 litru

ALOE VERA GEL este un gel stabilizat de aloe vera 99,7%, care contine peste 200 de compusi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi, 12 vitamine, 6 enzime.
EFECTE:
– imunostimulator: creste rezistenta organismului
– detoxifiant: ajuta la detoxifierea organismului margand pana la nivel celular
– regleaza metabolismul
– este foarte util in cazul bolilor cardiovasculare, in cazuri de osteoporoza, de probleme articulare si reumatice
– stimuleaza regenerarea tesuturilor dovedindu-se extrem de eficient in caz de afectiuni ale pielii, varice, hemoroizi, ulcer, probleme acute si cronice ale intestinului subtire si gros; stimuleaza regenerarea ficatului si a celorlalte organe interne
– imbunatateste starea fizice si psihica cu efecte majore in: depresie, stres, tulburari de somn
– antiinflamator, antibacterian, antiviral, analgezic.
Se recomanda consumul preventiv a 30-40 ml zilnic, dimineata, pe stomacul gol, cu inghitituri mici. In caz de afectiuni, consumul va fi de cel putin 60 ml pe zi in doua-trei reprize.
Consumat zilnic, Aloe Vera Gel reprezinta unul dintre cele mai complete suplimente alimentare, pe care vi-l putem asigura la cel mai mic pret de pe piata: 106,5 lei / flacon. ATENTIE: gel stabilizat de aloe vera puteti gasi si in farmacii la pretul de numai 60 lei / flacon, dar cu o concentratie de numai 20%; pentru a ajunge la concentratia de 99,7% a lui ALOE VERA GEL, trebuie sa cumparati 5 astfel de flacoane: 60 X 5 = 300 lei, ajungand astfel la un pret de aproape 3 ori mai mare.
Analizati si decideti ce este mai bine pentru dvs. si familia dvs. !!!
NOTA:
1. Livram acest produs de o calitate exceptionala in orice localitate din tara.
2. Daca doriti sa folositi acest produs, va pot ajuta sa-l achizitionati pe numele dvs., direct de la companie, cu 15% reducere fata de pretul recomandat de vanzare. Acest lucru se va reflecta direct in plata facturii – platiti exact valoarea facturata.
3. Mentionez faptul ca acest produs nu-l puteti cumpara de nicaieri prin intermediul sistemului clasic de vazari si nici nu i se face reclama de catre mass media.
4. Pentru mai multe informatii si relatii suplimentare nu ezitati sa ma sunati.06,5

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.