Inchiriez garsoniera mobilata in Braila

Garsoniera mobilata integral aflata pe  str Rosiori colt cu str Scolilor la etajul 2 in Braila . Mobila este achizitionata   de la Dedeman (canapéa   extensibila 2 locuri ), Naturlich (comoda  cu 4 sertare si 2 usi  -1.5 m), Sifonier 2 usi  (Bricodepo), masute in bucatarie si camera centrala . Incalzirea se face cu centrala termica pe gaz  achizitionata   cu instalatie  ppr +detector de gaze  , ambele  montate  in iulie 2017.

Avem in dotare frigider Hinner cu 2 usi  amplasat pe balcon , masina de spalat  Electrolux cu incarcare verticala 1200rotatii achizitionata  , aragaz hansa+hota    . Obiectele sanitare sunt  uzate dar in stare de utilizare  . Garsoniera este dotata cu usa intrare metalica  si  interfon  montat in august 2017.

Pe toata suprafata apartamentului  sunt  montate flise si gresie iar in camera principala avem  montat parchet   . Jaluzele verticale la balcon   si  draperie     .

NU se accepta    animale de companie . Nu se inchiriaza pe perioade mai mici  de 12 luni .Este finalizata  igienizarea in luna noiembrie 2019   si  disponibila din data de 24.11.2019.

NU SE POATE PUNE LA DISPOZITIE alte   PIESE DE MOBILIER/ELECTROCASNICE. Se  solicita  garantie    . Toate utilitatile sunt contorizate individual si platite la zi .

Accept persoane linistite si responsabile  care sa respecte vecinii  si programul de odihna  al asociatiei de proprietari. Exclus animale de companie de orice tip,forma si marime. Garsoniera are  balcon  de 3  x 1.15 m .Acces  facil la mijloacele de transport in comun  catre toate directile importante din oras .

Se poate viziona cu un  telefon in prealabil. Daca nu reusesc sa va raspund pe moment va voi suna eu in cat mai scurt timp posibil.

Obs:

– nu accept in garsoniera mai mult de 2 persoane  si nu se inchiriaza pentru persoane minore .

– detin certificat energetic .

– NU SUNT AGENTIE IMOBILIARA-nu se percep comisioane de intermediere .

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
   Zona
Dorobanți
   Tip
Garsonieră
   Valabil
De închiriat
   Nr. camere
1
   Compartimentare
Semidecomandat
   Confort
1
   Etaj
Etaj 2
   Suprafata utila (mp)
24
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.