Inchiriez spatiu comercial

Va oferim spre inchiriere un spatiu comercial, stradal, cu o suprafata de aproximativ 100mp. Spatiul poate fi utilizat imediat, cu destinatie versatila: magazin comercial, spatiu de birouri, laborator medical, clinica medicala, farmacie etc.
Spatiul are suprafata vitrata stradala si acces propriu diferit de ceilalti locatari ai imobilului.
Finisajele sunt realizate cu parchet laminat, gresie, faianta, tamplarie pvc cu geam termopan, incalzire centrala proprie de imobil, sistem de climatizare, izolatie termica exterioara si interioara.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Galati
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.