Lacul Epoxidic de Sigilare EMEX Epoxy Contact

Lacul Epoxidic de Sigilare EMEX Epoxy Contact este un produs profesional, cu proprietati de protectie, sigilare si fixare a suporturilor din beton.
Produsul este alcatuit din doua componente, ce reactioneaza la combinare, determinand reticularea:
 – Rasina epoxidica nesolventata, cu adaos de aditivi specializati pentru etalare, luciu si duritate, si:
 – Un intaritor de tip poliaminic modificat, pentru care puteti gasi informatii suplimentare, cum ar fi pretul sau modul de ambalare, in pagina dedicata.

Caracteristici principale:

– aderenta exceptionala;
– luciu intens;
– capacitate mare de sigilare;
– capacitate de intindere;
– duritate mare;
– durabilitate indelungata;
– rezistenta mecanica mare;
– impermeabilizant pentru suport;
– rezistenta la diversi agenti chimici.

Domenii de Utilizare:

Lacul Epoxidic de Sigilare EMEX Epoxy Contact. Una dintre aplicatiile principale ale Lacului Epoxidic de Sigilare Emex Epoxy Contact este ca bariera de vapori si sigilant impotriva prafului, inaintea montarii de pardoseli flotante, sau parchet de orice tip. Astfel, ca bariera de vapori nu va permite aparitia condensului sub parchet sau pardoseala, iar ca sigilant nu va mai permite formarea prafului, realizand astfel, chiar o protectie fata de potentiale alergii.
Putem evidentia, dintre multiplele aplicatii ale acestui lac, urmatoarele:
– Strat intermediar de uzura, atunci cand este necesara o rezistenta suplimentara la trafic sau impact. In acest caz se va utiliza in combinatie cu diverse materiale pulverulente (nisip cuartos, faina de cuart, etc.).
– Strat final (top-coat) in aplicatiile de Covor de cuartz, vopsele sau pardoseli epoxidice, sau oriunde stratul anterior este necesar sa fie vizibil.
– Strat de corectie pe suprafete ce prezinta pori vizibili.
Acest tip de lac se utilizeaza, cu rezultate optime, pe toate suprafetele cimentice ca sape, betoane, pardoseli elicopterizate, mozaic, dar si pentru supralacuirea de pardoseli sau vopsele epoxidice.
Pentru supralacuirea suprafetelor epoxidice, indiferent de tipul acestora (vopsea, pardoseala, covor de cuartz, etc), nu sunt necesare operatiuni de pregatire. Pentru celelalte suporturi, insa, atingerea caracteristicilor optime, este conditionata de o corecta pregatire a suportului, astfel:
Operatiunile de pregatire se vor efectua numai pe suprafete compacte, dure, fara risc de macinare sau exfoliere, complet uscate la umiditate de max. 4 – 6%;
– Suporturile cimentice, indiferent de prezentare, inainte de acoperirea cu Lac Epoxidic de Sigilare Emex Epoxy Contact vor fi curatate de orice adaosuri materiale existente, si se vor degresa pentru indepartarea oricaror forme de contaminanti.
– Protectiile anterioare efectuate cu materiale de origine necunoscuta, sau in stare avansata de degradare, vor fi inlaturate in totalitate, prin slefuire su discuri diamantate si panza abraziva.
– Este recomandat sa se aplice 2 straturi de lac, atat pentru realizarea unui luciu superior si persistent, dar si pentru atingerea performantelor de rezistenta mecanica si chimica.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/lac-epoxidic-sigilare

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.