Parfum spray dama – 50 ml

Parfum Spray for Women

O combinatie proaspata si delicata, un buchet floral alb ce emana din petalele sale diafane caldura si feminitate alaturi de esentele calde, lemnoase.
Nota de varf a buchetului fascineaza prin mirosul seducator al florii de cactus si al imbietoarelor frezii galbene, punctat de accentul verde al frunzelor de iedera.
Nota de mijloc este preluata de transparenta florilor albe printre care stralucesc acorduri de petale de trandafir, iasomie, crin alb si magnolie.
Nota finala puncteaza prin miresmele lemnului de cires, mosc si patchouli, invocand senzual feminitatea prin stralucirea scanteietoare a unui parfum floral.

Volum net: 50 ml.
Pretul Recomandat de Vanzare = 244,00 lei
Oferta Promotionala = 206,00 lei

Poate reprezenta un deosebit cadou
cu orice ocazie!

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.