Presă termică HeatPress HPC480, 38×38 cm, puțin folosită

Presa termică am cumpărat-o nouă de pe amazon.com în mai 2018, și am folosit-o în ultimul an sporadic pentru imprimarea termică a tricourilor.

Este potrivită pentru imprimarea unei folii A3 sau mai mici pe tricouri sau alte piese de îmbrăcăminte sau materiale.

Funcționează foarte bine. Are display electronic și semnal acustic pentru înștiințare atunci când timpul de presare s-a terminat.

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.