FAGB fallback

Profesor cu experienta meditez elevi la matematica

Profesor cu experienta de peste 15 ani (grad didactic I, master in Didactica Matematicii) meditez elevi de liceu la matematica pentru bacalaureat, admitere la facultate, diferente, recuperarea materiei, teme curente etc.
In ultimii 10 ani rata de promovare la examene a elevilor pregatiti (atat la clasa cat si in particular) a fost de 100%.
Lucrez pe grupe cu numar mic de elevi sau individual.
Meditatiile au loc in format fizic la domiciliul meu ( dar si online la cerere).
Asigur adaptarea la nivelul existent al elevului si progresul rapid.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Galati
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.