Reparații mașini de spălat la domiciliul clientului Galati

Execut reparatii la masini de spalat rufe (indiferent de marca si natura defectului) la 30 MINUTE de la apelul dumneavoastră sau la o oră stabilită de comun acord.
Reparatiile se executa la domiciliul clentului cu piese noi si originale.
Schimbam rulmenti pentru orice tip de masina (originali) chiar si la cuve ambutisate (capsulate) la cele mai mici preturi din oras!
Deplasare si constatarea gratuita oriunde in municipiul Galați.
Garanție 12-24 de luni!
Telefon: 0741984870 / 0722421075
Tănase Costică

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Galati
   Website
https://reparatii-masini-de-spalat-galati.business.site/
https://www.facebook.com/TanaseCosticaPFA/
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.