FAGB fallback

Seif perete Wallmatic cu închidere electronică

Seif perete Wallmatic cu închidere electronică

Categorie de securitate: fără clasificare
Dimensiuni exterioare: Îx LxA 280x380x190 mm
Dimensiuni interioare: Πx LxA 240x345x140 mm
Sistem de închidere: Închidere electronică cu 100 milioane combinaţii posibile ( cod format din 8 cifre).
Uşor de utilizat datorită tastaturii mari şi eligibile, cu deschidere mecanică de urgenţă,  cheie de siguranţă în duplicat.
Funcţionează cu baterii de 1,5V.
Greutate: 9,4 kg

Seif de perete cu inchidere electronica.

Tip seif: seifuri de perete

Grosime uşă: 4 mm

Rezistenţă la foc: nu
Rezistenţă la apă: nu
Piedică la uşă: da
Finisaje: zăvoruri cromate

Închidere: închidere electronică cu combinaţii cifre (cod format din 3-8 cifre, 100 000 000 variante); necesită 4 buc baterii 1,5V de tip AA
Cheie de siguranţă: 2 buc.
Culoare: antracit

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.