Tego antiderapant 2500x1250x12 mm

Placajul antiderapant este acoperit pe ambele fete cu film fenolic de 220 grame/mp, una dintre fete fiind antiderapanta. Acesta prezinta incleiere rezistenta la umiditate BFU100, cu adeziv fenoplac, conform standard EN 636-3S, iar canturile sunt inchise cu vopsea acrilica impotriva umiditatii. Greutatea specifica este de 600-800 kg/mc iar incadrarea in clasa de emisii de formaldehida este E1, conform standard EN 717.

Acest placaj antiderapant este construit  din furnire cu grosimea de 1.4 mm.

Dimensiunile acestuia sunt 1250 mm latime, 2500 mm lungime si 15 mm grosime.

Placajul antiderapant reprezinta solutia profesionala pentru carosarea masinilor de transport, de toate tipurile, insa se poate utiliza si pentru: constructia de scene descoperite, placari pereti autoutilitare, amenajari skate-parcuri, pereti catarare, locuri de joaca, schele si platforme deschise.

Detalii/Caracteristici

   Anunt in orasul
Braila
Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.