Vând Kituri de Memorie RAM (2x1GB) A-DATA Vitesta Extreme Edition DDR2 800+

– Se vând 4(patru) kituri de memorie RAM (2x1GB) Dual-ChannelA-DATA Vitesta Extreme Edition DDR2 800+ (TOTAL 8 GB RAM)
– Preţul afişat este pt un kit (2×1 GB). Sunt disponibile 4 kituri.
– Preţul nu este negociabil şi nici nu se accepta schimburi.
– Memoriile provin din două sisteme diferite, arată impecabil, au fost cumpărate de la SKIN (lider şi distribuitor pe piaţa IT) şi funcţionează perfect din 2008 fără probleme, fiind certificate şi garantate de producător lifetime, adică garanţie pe viaţă (99 ani).
– Sunt memorii excepţionale şi toate dispun de cipuri Micron D9 de la SAMSUNG. (Cunoscătorii ştiu despre ce este vorba)
– Memoriile funcţionează în Dual-Channel indiferent că sunt ocupate doar 2(două) sloturi (2x1GB) sau toate 4(patru) sloturi ale plăcii de bază (4x1GB) şi nu au fost NICIODATĂ overclockate, garantez pentru ele!
– Funcţionează cu latenţe f strânse la frecvenţa de 800 Mhz, chiar CL 4-4-4-11 cu voltajul lor default maxim (2.1 V), dar trebuie setat manual din BIOS!
– Memoriile beneficiază şi de EPP, iar anumite placi de bază cum ar fi Gigabyte de exemplu, trec automat memoriile în modul EPP.
– Se pot expedia prin curier rapid oriunde în ţară, cu plata ramburs şi verificarea coletului înainte de a plăti.
– Predare personală în Brăila sau Galaţi
Rog și ofer seriozitate maximă.

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.