Vopsea Profesionala Alchido – Stirenica EMEX

Emailul Alchido-Stirenic EMEX EQS este o vopsea profesionala, pe baza de rasini alchidice modificate in stiren, monocomponenta, utilizata in principal la aplicarea pe suprafete din metal sau aluminiu. Este, de asemeni, folosita cu rezultate excelente si pe suporturi din lemn.
Aceasta vopsea, in cazul folosirii pe suporturi din metal si aluminiu, dupa tratarea prealabila anticoroziva, se remarca printr-o aderenta excelenta, rezistenta la medii chimic agresive, factori de mediu, buna etalare si luciu persistent. Spre deosebire de sistemele alchidice conventionale, acest email alchido-stirenic are un timp de uscare foarte scurt si o rezistenta sporita la ingalbenire si imbatranire.
Posibilitatea utilizarii pentru suporturi neferoase, gen aluminiu, cupru sau zincate, dar si pentru lemn, prezinta un mare atu, si confirma caracteristicile superioare pentru aceasta vopsea profesionala.
Emailul alchido-stirenic poate fi colorat in orice nuanta a cartelei RAL, insa doar industrial.

Caracteristici principale:

– Aderenta la suprafete metalice;
– Aderenta la suprafete neferoase;
– Aderenta la lemn;
– Luciu excelent;
– Rezistenta la umiditate;
– Rezistenta la ceata salina;
– Rezistenta la medii agresive;
– Rezistenta la dilutii alcaline;
– Rezistenta la medii slab acide.

Domenii de Utilizare:

Emailul Alchido-Stirenic EMEX EQS este o vopsea profesionala pentru metal, lemn, aluminiu, cu aplicabilitate foarte facila si rezultate superioare. Este recomandata si de timpul foarte scurt de uscare, aspectul decorativ superior si capacitatea avansata de protectie chiar in conditii de agresivitate chimica sau mecanica, la interior sau exterior.
Realizat din rasina alchidica modificata in stiren, asigura performante excelente pe toate suprafetele, indiferent de natura acestora, ce necesita o protectie superioara fata de diversi factori agresivi mecanici, chimici sau de mediu, dar si un aspect estetic deosebit, in special in ceea ce priveste luciul.
Orice suprafata, daca a mai fost vopsita, trebuie curatata in totalitate de stratul anterior, recomandabil prin sablare. Daca starea stratului anterior este buna, iar tipul de vopsea este compatibil (ex. vopsea acrilica, alchidica slaba, orice vopsea bicomponenta), atunci suprafata va fi doar asperizata. Se va face insa test de compatibilitate inainte de aplicare.
Dupa curatare si degresare se va face grunduirea cu un strat de Grund Anticoroziv Alchido-Stirenic “Emex”. Aceasta operatiune functioneaza in egala masura cu Grund Anticoroziv Poliesteric “Emex” sau Grund Epoxidic Anticoroziv “Emex”. Pentru suprafetele metalice feroase (fier sau otel), se poate utiliza si Grund Alchidic pentru Utilaje “Emex”.
Suporturile acoperite doar de rugina pot fi pregatite, ca solutie alternativa, cu Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa rugina pe suportul metalic, si o va inactiva, fara sa mai necesite aplicarea vreunui grund.
Aceasta vopsea profesionala pentru metal se poate aplica prin oricare din metodele conventionale, sau prin pulverizare air-less. Se va folosi pentru reglarea vascozitatii Solventul Alchidic “Emex”, foarte eficient si in cazul acestui email alchido-stirenic.
Este recomandata doar pentru protejarea suporturilor supraterane.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/vopsea-metal-alchido-stirenica

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.