*** Un  singur Anunț este valabil pentru un singur produs sau serviciu. Dacă oferi spre vânzare mai multe produse sau servici, venim cu rugămintea să publici mai multe anunțuri.

*** Anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe Site, dacă dezactivezi un anunț în vederea repostării acestuia, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi in lista Anunțuri Inactive.

*** Este permisă publicarea unui singur anunț pentru același produs sau serviciu. Dacă totuși, dorești să vinzi produse sau servicii la pachet, te rugăm să faci vorbirea despre acest lucru în descriere, pentru ca anunțul să fie cat mai clar și explicit.

*** Anunțurile care conțin date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau oferă ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, nu vor fi acceptate, așadar venim cu rugămintea de a nu posta anunțuri cu aceste tipuri de date.

***Nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe, întrucât anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine.

*** Avem rugămintea să folosești majuscule numai unde este de strictă necesitate, mai exact pentru numele unor mărci/brand-uri, precum și la începutul titlului. Vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.), adrese de e-mail, link-uri sau semne de punctuație consecutive, inutile. De asemenea, titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului Forum-anunturi-galati-braila.ro.

Pentru anunțurile din categoria ”Imobiliare” este obligatoriu ca titlul să conțină tipul de imobil, numărul de camere și zona (pentru Apartamente, Garsoniere, Case, Spații comerciale) și suprafața în cazul Terenurilor.

Pentru anunțurile din categoria Locuri de muncă este obligatoriu ca titlul să conțină tipul locului de muncă oferit.

Pentru anunțurile din categoria Auto-Moto-Nautic este obligatoriu ca titlul să conțină marca și modelul vehiculului.

*** Te rugăm sa publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

*** Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului Forum-anunturi-galati-braila.ro au dreptul de a le șterge

*** Anunțurile prin care utilizatorii Forum-anunturi-galati-braila.ro s-ar putea simți discriminați nu vor fi publicate

*** Te rugăm să publici anunțuri care pot fi încadrate în categoriile Site-ului. Acceptăm doar Anunțuri prin care vinzi un produs sau un serviciu ori inchiriezi un produs, nu și cererile de ofertă.

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat.

*** Serviciile oferite trebuie să fie în conformitate cu legile și reglementările aplicabile din România.

*** Dacă un Anunț este modificat și produsul sau serviciul din cadrul Anunțului a fost înlocuit, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii Forum-anunturi-galati-braila.ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.