În vederea creări unui spațiu în care toată lumea să revină cu plăcere de fiecare dată, fie la cumpărături, fie că are ceva de vânzare sau închirere, Moderatorii site-ului Forum-anunturi-galati-braila.ro vor înlătura anunțurile false, incomplete sau incorecte, așadar, aprobarea/publicarea anunțurilor nu se face în mod automat și instantaneu, ci înainte și/sau după publicarea pe site.

Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul Forum-anunturi-galati-braila.ro pe care te rugăm să le verifici pentru o mai bună înțelegere.

Deși poți vinde în mare parte orice pe site-ul Forum-anunturi-galati-braila.ro, există totuși câteva limite în privința produselor pe care nu le poți vinde aici. Uite despre ce e vorba:

***Arme și muniții letale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, inclusiv arme neletale de autoapărare ce pot cauza rănirea, arme cu tranchilizante, arme de asomare, arme cu bile sau cu aer comprimat

*** Țigări, țigarete, țigări de foi, tutun, droguri de orice fel

***Medicamente, produse medicale și farmaceutice (pentru oameni sau animale), sânge, organe umane, afrodisiace, suplimente nutriționale, steroizi, proteine, suplimente pentru sportivi, produse pentru slăbit, precum și oricare alte bunuri care pot fi periculoase pentru sănătatea și viața umană

***Materiale erotice și obscene, dating, servicii de masaj erotic, servicii de escortă, videochat, precum și oferte de muncă pentru posturile de dansatoare, animatoare club, oferte de muncă mascate, care fac referire la /implică activități sexuale

***Materiale explozibile sau pirotehnice conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, precum și alte obiecte periculoase pentru sănătate

***Bunuri ce se află în afara țării (de exemplu: autoturisme, utilaje agricole, imobile)

***Obiecte obținute prin furt, înșelăciune sau alte tipuri de infracțiuni

***Animale pe cale de dispariție, protejate de Legea nr. 69/1994 pentru aderarea României la Convenţia privind comerţul internaţional cu specii sălbatice de faună şi floră pe cale de dispariţie, adoptată la Washington la 3 martie 1973. Poți găsi în Anexa I, II și III lista speciilor protejate. Textul în limba engleză poate fi citit aici

***Animale de companie (în special câini din rasele Pit Bull, Boerbull, Bandog și metișii lor) a căror comercializare încalcă legislația română și europeană în acest domeniu. Mai multe detalii despre obligațiile și interdicțiile referitoare la anunțurile de vânzare, schimb și/sau adopție a câinilor sunt disponibile aici.

***Servicii de ghicitoare, tarot, clarvăzătoare, magie albă sau alte servicii asemănătoare

***Servicii de camătă, amanet, credite sau alte activități similare

***Untură de bursuc, untură de urs, venin de viperă, cafea verde, cafea cu ganoderma, ciupercă tibetană, kefir, kombucha

*** Servicii de deblocare iCloud

***Oferte de luare în spațiu pentru viză de flotant sau pentru eliberarea C.I.

***Oferte de închiriere proprietăți imobiliare în regim de lucru care sunt adresate doar persoanelor de gen feminin

*** Bunuri inexistente

***Oferte de job-uri pe internet prin care faci bani stând în fața calculatorului

*** Lucrări de diplomă/licență sau ajutor în scrierea unei lucrări de diplomă/licență

*** Jocuri de noroc, tranzacții virtuale, conturi pentru jocuri de noroc, invitații Filelist

*** Dispozitive spion pentru calculator/laptop, căști și alte gadget-uri de copiat, dispozitive pentru bruiaj închideri auto (jammer)

*** Acte auto, serii șasiu, plăcuțe de înmatriculare, motorină, abonamente autobuz.

*** Muzica, filme, software sau alte bunuri care încalcă drepturile de autor și proprietate intelectuală

***Orice alt produs sau activitate ilegală

Această listă de mai sus va fi în permanență actualizată, așadar, te rugăm să o consulți înainte de a publica anunțul tău, pentru a evita situația în care anunțul îți va fi respins.

Pe lângă lista produselor și serviciilor interzise, avem și cîteva reguli de bună conduită pe care te rugăm să le iei în considerare:

*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru același produs sau serviciu. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe Site. Dacă vinzi produse sau servicii ca un întreg sau la pachet, te rugăm să menționezi acest lucru în descriere.

*** Te rugăm să publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

**** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.

** Un Anunț este valabil pentru un singur produs sau serviciu. Te rugăm să publici mai multe anunțuri dacă oferi spre vânzare mai multe produse sau servicii.

*** Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.

*** Avem rugămintea să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului Forum-anunturi-galati-braila.ro. Totodată, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.), adrese de e-mail, link-uri sau semne de punctuație consecutive, inutile.

Pentru anunțurile din categoria Imobiliare este obligatoriu ca titlul să conțină tipul imobilului, numărul de camere și zona (pentru Apartamente, Garsoniere, Case, Spații comerciale) și suprafața în cazul Terenurilor.

Pentru anunțurile din categoria Auto-Moto-Nautic este obligatoriu ca titlul să conțină marca și modelul vehiculului.

Pentru anunțurile din categoria Locuri de muncă este obligatoriu ca titlul să conțină tipul locului de muncă oferit.

*** Avem rugămintea să nu adaugi anunțuri umanitare, anunțuri prin care se denunță diverse furturi/ găsiri de obiecte pierdute ori animale, sau anunțuri prin care se fac reclame unor bloguri/rețele de socializare/site-uri care au nevoie de trafic, întrucât acestea nu vor fi acceptate.

*** Avem rugămintea să publici anunțuri care pot fi încadrate în categoriile site-ului. Acceptăm doar Anunțuri prin care vinzi/închiriezi un produs, serviciu ori imobil, nu și anunțurile de tip Cerere.

*** Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului Forum-anunturi-galati-braila.ro au dreptul de a le ștere.

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat.

*** Anunțurile prin care utilizatorii site-ului Forum-anunturi-galati-braila.ro s-ar putea simți discriminați pe critreriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.

*** Dacă un Anunț este modificat și produsul sau serviciul din cadrul Anunțului a fost înlocuit, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii site-ului Forum-anunturi-galati-braila.ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

*** Serviciile oferite trebuie să respecte legile și reglementările aplicabile din România.

*** Este permisă adăugarea a maximum 5 anunțuri în categoria Imobiliare pe un cont de tip Persoană fizică. Utilizatorii care au adăugat mai mult de 5 anunțuri în categoria Imobiliare, pe un singur cont, vor fi considerați persoane juridice, așadar ne rezervăm dreptul de a modifica Tipul Persoanei pentru acele conturi din Persoană Fizică în Companie.

*** Reguli referitoare la imagini

*** Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a produsului sau imobilului comercializat;

*** Imaginile care nu au legătură cu produsul/imobilul/serviciul comercializat vor fi șterse de către moderatorii site-ului Forum-anunturi-galati-braila.ro

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat;

*** Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatorii Forum-anunturi-galati-braila.ro

**** Anunțurile postate în categoria Imobiliare de către un Utilizator de tip Companie, trebuie să conțină cel puțin o imagine reală sau o schiță după cum urmează:

– în subcategoria Apartamente și Garsoniere imaginea trebuie să fie obligatoriu din interiorul apartamentului și /sau schiță

** Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

– în celelalte subcategorii ( Case-vile, Terenuri, Spații comerciale, Alte tipuri de spații) imaginea poate fi și din afara casei/spațiului comercial sau schiță.

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.