Bine ai venit pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro – locul în care vinzi rapid și cumperi la pret mic toate lucrurile de care ai nevoie!

Fie că ai de vânzare lucruri noi, vintage sau folosite, le poți publica pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro.

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

 1. Termeni folosiți – explicați pe înțelesul tuturor:

Site = pagina web www.forum-anunturi-galati-braila.ro (și moderatorii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia.

Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de minim 18 ani, care accesează site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro

Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentat un produs sau un serviciu cu scopul vânzării sau închirierii  

Vânzător = Utilizatorul site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro care oferă spre vânzare si/sau inchiriere unul sau mai multe produse și/sau, dupa caz, servicii

Cumpărător = Utilizatorul site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro care cumpără unul sau mai multe produse și/sau servicii afișate pe forum-anunturi-galati-braila.ro

Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

 1. Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro presupune acceptarea necondiționată și în totalitate ai acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro , se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri sau servicii. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând aici.

 1. Descrierea serviciilor oferite

forum-anunturi-galati-braila.ro este un site de anunțuri online unde poți publica în mod gratuit anunțuri de vânzare sau închirere sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

3.1. Adăugarea unui anunț

Noi, echipa proiectului forum-anunturi-galati-braila.ro, ne dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face imediat, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, modificari. Te rugăm să acorzi atenție și să ții cont de Regulile de postare ale unui Anunț (secțiunea 6), întrucât ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.

Pentru a adăuga un Anunț trebuie să completezi formularul care se deschide la click pe butonul de ”Adaugă anunț”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de Cumpărători sau de utilizatorii care doresc mai multe informații despre produsul sau serviciul oferit de tine.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

Perioada de valabilitate a unui Anunț este de 30 de zile, cu posibilitatea de a prelungi acest termen și de a reînnoi gratuit anunțul tău o singură dată în acest interval. Prin reînnoire, anunțul tău va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială.

Ne rezervăm dreptul de a modifica tipul contului unui Utilizator din Persoană Fizică în Companie dacă în acel cont există mai mult de 5 anunțuri în categoria Imobiliare și/sau 10 anunțuri în categoria Auto-Moto-Nautic.

 1. Dreptul de autor

Întregul conținut al paginii forum-anunturi-galati-braila.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anunțul în forma publicată pe site pentru care Vânzătorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe forum-anunturi-galati-braila.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Prin publicarea unui anunț pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro tu afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Tu ești singurul răspunzător pentru tot ceea ce postezi și de consecința publicării unui Anunț.

 1. Limitarea răspunderii

Ne străduim să îți oferim cel mai bun serviciu, dar nu îți putem promite că va fi perfect, drept urmare nu îți putem oferi nicio garanție că site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În ceea ce privește materialele pe care le postezi pe forum-anunturi-galati-braila.ro, îți reamintim că tu ești direct răspunzător de conținutul și veridicitatea acestora. Furnizorul, site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro și/sau moderatorii săi nu garantează în niciun fel pentru disponibilitatea, calitatea sau cantitatea (sau oricare alte aspecte) produselor sau serviciilor care fac obiectul Anunțurilor și nu își asumă niciun fel de răspundere pentru veridicitatea Anunțurilor afișate pe forum-anunturi-galati-braila.ro. În niciun caz Furnizorul, site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin Site. De asemenea, Furnizorul, site-ul forum-anunturi-galati-braila și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru activitățile cu aparență nelegală desfășurate de către Utilizatori, în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește produsul sau serviciul ce face obiectul unui Anunț și/sau conținutul conversațiilor desfășurate prin intermediul sistemului de mesagerie de pe Site.

În cazul unui confict, te rugăm sa ne contactezi și vom căuta o rezolvare amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare. În cazul agravării conflictului și dacă rezolvarea amiabilă a eșuat, va fi necesar să apelăm la instanțele judecătorești competente.

Pentru siguranța ta, îți recomandăm să verifici întotdeauna informații legate de concursurile și campaniile organizate de noi pe pagina noastră forum-anunturi-galati-braila.ro sau pe pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/forumagb/

 1. Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro

Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie la cumpărături, fie că are ceva de vânzare sau închirere, Moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro vor înlătura anunțurile false, incomplete sau incorecte, așadar, aprobarea/publicarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu ci înainte și/sau după publicarea pe site. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro pe care te rugăm să le ai în vedere.

Deși poți vinde aproape orice pe forum-anunturi-galati-braila.ro, și credem în “a doua șansă”, există totuși câteva produse pe care nu le poți vinde aici. Uite despre ce e vorba:

*** Țigări, țigarete, țigări de foi, tutun, droguri de orice fel

***Arme și muniții letale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, inclusiv arme neletale de autoapărare ce pot cauza rănirea, arme cu tranchilizante, arme de asomare, arme cu bile sau cu aer comprimat

***Materiale explozibile sau pirotehnice conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, precum și alte obiecte periculoase pentru sănătate

***Medicamente, produse medicale și farmaceutice (pentru oameni sau animale), sânge, organe umane, afrodisiace, suplimente nutriționale, steroizi, proteine, suplimente pentru sportivi, produse pentru slăbit, precum și oricare alte bunuri care pot fi periculoase pentru sănătatea și viața umană

***Materiale erotice și obscene, dating, servicii de masaj erotic, servicii de escortă, videochat, precum și oferte de muncă pentru posturile de dansatoare, animatoare club, oferte de muncă mascate, care fac referire la /implică activități sexuale

***Obiecte obținute prin furt, înșelăciune sau alte tipuri de infracțiuni

***Bunuri ce se află în afara țării (de exemplu: autoturisme, utilaje agricole, imobile)

***Animale pe cale de dispariție, protejate de Legea nr. 69/1994 pentru aderarea României la Convenţia privind comerţul internaţional cu specii sălbatice de faună şi floră pe cale de dispariţie, adoptată la Washington la 3 martie 1973. Poți găsi în Anexa I, II și III lista speciilor protejate. Textul în limba engleză poate fi citit aici

***Animale de companie (în special câini din rasele Pit Bull, Boerbull, Bandog și metișii lor) a căror comercializare încalcă legislația română și europeană în acest domeniu. Mai multe detalii despre obligațiile și interdicțiile referitoare la anunțurile de vânzare, schimb și/sau adopție a câinilor sunt disponibile aici.

***Untură de bursuc, untură de urs, venin de viperă, cafea verde, cafea cu ganoderma, ciupercă tibetană, kefir, kombucha

***Servicii de ghicitoare, tarot, clarvăzătoare, magie albă sau alte servicii asemănătoare

***Servicii de camătă, amanet, credite sau alte activități similare

*** Servicii de deblocare iCloud

***Oferte de job-uri pe internet prin care faci bani stând în fața calculatorului

***Oferte de luare în spațiu pentru viză de flotant sau pentru eliberarea C.I.

***Oferte de închiriere proprietăți imobiliare în regim de lucru care sunt adresate doar persoanelor de gen feminin

*** Bunuri inexistente

*** Muzica, filme, software sau alte bunuri care încalcă drepturile de autor și proprietate intelectuală

*** Lucrări de diplomă/licență sau ajutor în scrierea unei lucrări de diplomă/licență

*** Jocuri de noroc, tranzacții virtuale, conturi pentru jocuri de noroc, invitații Filelist

*** Dispozitive spion pentru calculator/laptop, căști și alte gadget-uri de copiat, dispozitive pentru bruiaj închideri auto (jammer)

*** Acte auto, serii șasiu, plăcuțe de înmatriculare, motorină, abonamente Metrorex

***Orice alt produs sau activitate ilegală

Această listă va fi permanent actualizată, drept urmare, te rugăm să o consulți înainte de a publica un anunț, pentru a evita situația neplăcută în care anunțul îți va fi respins.

Pe lângă lista produselor și serviciilor interzise, avem și cateva reguli de bună conduită pe care te rugăm să le iei în considerare:

*** Te rugăm să publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru același produs sau serviciu. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe Site. Dacă vinzi produse sau servicii ca un întreg sau la pachet, te rugăm să menționezi acest lucru în descriere.

*** Un Anunț este valabil pentru un singur produs sau serviciu. Te rugăm să publici mai multe anunțuri dacă oferi spre vânzare mai multe produse sau servicii.

*** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.

*** Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.

*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.)

Pentru anunțurile din categoria Imobiliare este obligatoriu ca titlul să conțină tipul imobilului, numărul de camere și zona (pentru Apartamente, Garsoniere, Case, Spații comerciale) și suprafața în cazul Terenurilor.

Pentru anunțurile din categoria Auto-Moto-Nautic este obligatoriu ca titlul să conțină marca și modelul vehiculului.

Pentru anunțurile din categoria Locuri de muncă este obligatoriu ca titlul să conțină tipul locului de muncă oferit.

*** Te rugăm să publici anunțuri care pot fi încadrate în categoriile site-ului. Acceptăm doar Anunțuri prin care vinzi/închiriezi un produs, serviciu ori imobil, nu și anunțurile de tip Cerere.

*** Te rugăm să nu adaugi anunțuri umanitare, anunțuri prin care se denunță diverse furturi/ găsiri de obiecte pierdute ori animale, sau anunțuri prin care se fac reclame unor bloguri/rețele de socializare/site-uri care au nevoie de trafic, întrucât acestea nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro au dreptul de a le șterge.

*** Anunțurile prin care utilizatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro s-ar putea simți discriminați pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat.

*** Dacă un Anunț este modificat și produsul sau serviciul din cadrul Anunțului a fost înlocuit, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

*** Este permisă adăugarea a maximum 5 anunțuri în categoria Imobiliare pe un cont de tip Persoană fizică. Utilizatorii care au adăugat mai mult de 5 anunțuri în categoria Imobiliare, pe un singur cont, vor fi considerați persoane juridice, așadar ne rezervăm dreptul de a modifica Tipul Persoanei pentru acele conturi din Persoană Fizică în Companie.

*** Serviciile oferite trebuie să respecte legile și reglementările aplicabile din România.

*** Reguli referitoare la imagini

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat;

*** Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a produsului sau imobilului comercializat;

*** Imaginile care nu au legătură cu produsul/imobilul/serviciul comercializat vor fi șterse de către moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro

*** Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatorii forum-anunturi-galati-braila.ro

*** Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

 1. Eligibilitatea, înregistrarea și anularea
 • Site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de minim 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.
 • Crearea unui cont pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul Facebook sau folosind adresa de e-mail+o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are minim 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.
 • Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.
 • În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro, trimite-ne un e-mail pe adresa [email protected] și îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site. După dezactivarea contului, putem păstra pentru o perioadă de 12 luni informații referitoare la conținutul publicat de tine. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.
 • După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro
 • Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod. Te vom informa despre motivul modificării. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro.

 

Despre cookie-uri

Îți mulțumim că folosești site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro!

Informațiile prezentate în continuare au scopul de a-ți aduce la cunoștință mai multe detalii despre plasarea, utilizarea și administrarea ”cookie”-urilor utilizate de website-ul forum-anunturi-galati-braila.ro.

Am scris această politică de cofidențialitate pentru a te ajuta să înțelegi ce informații colectăm, cum le folosim și care sunt opțiunile tale. În cazul în care îți sunt necesare mai multe informații și ele nu se regăsesc mai jos, ne poți contacta trimițând un e-mail pe adresa [email protected]

Te rugăm să citești cu atenție informațiile care urmează:

Site-ul www.forum-anunturi-galati-braila.ro utilizează cookie-uri.

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, un fișier de mici dimensiuni trimis de un server unui browser și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către browser, de fiecare dată când accesează acel server. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum și pentru reținerea preferințelor utilizatorilor și publicitate. Cookie-urile nu conțin coduri executabile, ele fiind doar texte care nu pot să execute nicio operație. Cookie-urile nu sunt nici spyware și nici viruși informatici, deși anumite programe antivirus și anti-spyware le pot detecta.

Atunci când folosim cookie-uri, acestea pot fi cookie-uri de sesiune (care durează până în momentul în care închizi browser-ul) sau cookie-uri permanente (care durează până le ștergi tu sau le șterge browser-ul pe care îl folosești). Toate browserele îți permit să decizi dacă accepți sau nu accepți cookie-uri. În setările browser-ului ai următoarele opțiuni:

*respingerea cookie-urilor pentru anumite domenii de internet;

* respingerea cookie-urilor de la terțe entități (third party cookies sau cookie-uri ale terților);

*acceptarea cookie-urilor, dar ștergerea lor la închiderea browser-ului;

* permisiunea ca un server să creeze cookie-uri pentru un alt domeniu.

În plus, majoritatea browser-elor permit utilizatorului să vadă și să șteargă individual cookie-urile stocate.

Colectăm mai multe tipuri de informații:

*** Informațiile pe care tu ni le oferi în momentul în care îți creezi un cont pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro. Acestea pot include: adresa de e-mail, număr de telefon, poza de profil și orice alte informații ne furnizezi. Dacă accesezi forum-anunturi-galati-braila.ro de pe telefonul mobil, poți alege să ne furnizezi informații despre locație. De asemenea, poti alege să ne dai permisiunea să-ți accesăm informațiile în alte servicii, de exemplu, îți poți folosi contul de Facebook pentru a te autentifica în contul forum-anunturi-galati-braila.ro, ceea ce ne permite să obținem informații din contul tău Facebook. Informațiile pe care le luăm din contul tău Facebook depind de cele mai multe ori de setările de confidențialitate pe care tu le alegi, așadar asigură-te că verifici care sunt acelea.

*** Informații tehnice- în momentul în care accesezi un website, o aplicație mobilă sau alt serviciu pe internet, există unele informații care sunt înregistrate aproape întotdeauna. Același lucru se întâmplă și atunci când accesezi site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro sau folosești aplicațiile mobile. Uite care sunt datele pe care le colectăm:

 • Date de autentificare-”log data”: ori de cate ori folosești site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro, serverele noastre înregistrează în mod automat informațiile pe care le transmite browser-ul tău, sau aplicația mobilă, atunci când o folosești. Datele de autentificare pot include: adresa IP, adresa paginilor web pe care le-ai vizitat, tipul browser-ului și date despre cookie-uri.
 • Date despre cookie-uri: în funcție de felul în care accesezi serviciile site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro, putem folosi cookie-uri pentru a înregistra datele.
 • Date despre dispozitivul de pe care accesezi site-ul: putem colecta informații despre dispozitivul de pe care accesezi forum-anunturi-galati-braila.ro, incluzând tipul dispozitivului, ce sistem de operare folosești, setările dispozitivului. Depinde de tipul dispozitivului folosit și setările acestuia dacă adunăm doar o parte dintre aceste informații sau le colectăm pe toate. De exemplu, sunt disponibile tipuri diferite de informații dacă utilizezi un Mac sau un PC, un iPhone sau un telefon Android. Pentru a afla mai multe despre informațiile pe care le va face disponibile pentru noi dispozitivul tău, te rugăm să verifici politicile de confidențialitate ale producătorului dispozitivului sau ale furnizorului de software.

Dacă vrei să activezi/dezactivezi/ștergi cookie-urile browser-ului tău și nu știi cum, îți recomandăm să accesezi următoarele link-uri în funcție de browser-ul pe care îl folosești:

Dacă vrei să afli mai multe informații despre cookie-uri, îți punem la dispoziție un link către site-ul oficial al Uniunii Europene.

Cookie-uri proprii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro:

***grid_type-cookie de sesiune

***utc–cookie permanent

***laravel_session-cookie de sesiune

***xsrf_token-cookie permanent

Dacă vrei să alfi și mai multe informații despre Cookies, citește informațiile prezentate în continuare. De asemenea, sunt prezente și câteva linkuri utile legate de acest subiect.

Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. În ceea ce numim “web 2.0”, “cookie”-urile joaca un rol important în facilitarea accesului și livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe internet, cum ar fi:

 • Personalizarea anumitor setări precum: limba în care este vizualizat un site, moneda în care se exprimă anumite prețuri sau tarife, păstrarea opțiunilor pentru diverse produse (de exemplu: măsuri, cantitate, alte detalii) în coșul de cumpărături (și memorarea acestor opțiuni), generându-se astfel flexibilitatea “coșului de cumpărături” (accesarea preferințelor vechi prin accesarea butonului “înainte” și “înapoi”)
 • Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului în care sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face și mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori.
 • Permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site, pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai placută;
 • Îmbunătățesc eficiența publicității online.

Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu”cookie” ) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul unui utilizator, terminalul mobil sau alte echipamente de pe care se accesează Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar web serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat web serverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Există 2 categorii mari de cookie-uri:

 • Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau închide fereastra browserului (ex: în momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe rețele de socializare).
 • Cookie-uri Persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (și în general depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv. Aceste cookie-uri sunt cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terți) și pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să îi fie livrată publicitate cât mai relevantă.

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Cookie-urile asigură userilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor, cum ar fi: preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului, coșuri de cumpărături sau publicitate relevantă.

Care este durata de viață a unui cookie?

Cookie-urile sunt administrate de web-servere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (session cookies) și nu mai sunt reținute odată de utilizatorul a părăsit website-ul și unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente’). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi șterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setărilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Anumite secțiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (ex: news box, un video sau o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului și ele se numesc “third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terți trebuie sa respecte de asemenea legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului site-ului.

Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanță a site-ului
 • Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geo-targetting
 • Cookie-uri de înregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google.com, Facebook.com, Brat-Online.ro, Zontera.com, doubleclick.com, Gemius și altii.

Cookie-uri de performanță

Acest tip de cookie reține preferințele utilizatorului pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple:

– setările volumului pentru video player

– viteza de video streaming cu care este compatibil browserul

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare dată când un utilizator vizitează acest site, softul de analytics furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză a utilizatorului. Acest cookie ne spune dacă ați mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune dacă aveți acest cookie, iar dacă nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne vizitează și cât de des o fac.

Atât timp cât nu sunteti înregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Dacă sunteți înregistrat putem ști, de asemenea, detaliile pe care ni le-ați furnizat, cum ar fi adresa de e-mail și username-ul – acestea fiind supuse confidențialității și prevederilor din Termeni și Conditii, Politica de confidențialitate precum și prevederilor legislației în vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește din ce țară proveniți. Este complet anonim și este folosit doar pentru a targeta conținutul.

Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site, generăm un cookie care ne anunță dacă sunteți înregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți îngregistrat și dacă aveți permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite să asociem orice comentariu pe care îl postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs.

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri ne permit să aflam dacă ați vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia și cât timp a trecut de când ați văzut mesajul publicitar.

Aceste cookie-uri le folosim și pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri aparținând unei terțe părți, pentru o mai bună targetare a publicității, pentru a arăta de exemplu reclame despre vacanțe, dacă utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacanțe. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informații despre conținutul vizualizat, nu despre utilizatori.

De asemenea, setăm cookie-uri anonime și prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a vă recunoaște ca vizitator al acelui site dacă ulterior veți vizita site-ul nostru, vă vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informație.

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

O mare parte din publicitatea pe care o găsești pe acest site aparține terțelor părți. Unele dintre aceste părți folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cât de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea câte persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeași reclamă.

Companiile care generează aceste cookie-uri au propriile politici de confidențialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile terțelor părți pot fi folosite pentru a vă arăta publicitatea targetă și pe alte site-uri, bazându-se pe navigarea ta pe acest site.

Alte cookie-uri ale terțelor părți

Pe unele pagini, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum terțele părți nu pot accesa cookie-urile deținute de acest site.

De exemplu, când distribui un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe acest site, acea rețea socială va înregistra activitatea ta.

Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstreaza informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Web-serverul va recunoaște browser-ul până când cookie-ul expiră sau este șters.

Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experienta de navigare pe Internet (exemplu: setările limbii în care se dorește accesarea unui site; păstrarea unui user logat în contul de webmaill; securitatea online banking; păstrarea produselor în coșul de cumpărături)

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptate preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu vei mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele tale, evidențiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de știri, vreme, sport, hărți, servicii publice și guvernamentale, site-uri de divertisment și servicii de călătorie.
 • Oferte adaptate intereselor utilizatorilor – reținerea parolelor, preferintele de limbă ( Exemplu: afișarea rezultatelor căutarilor în limba română).
 • Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (optiuni family mode, funcții de safe search).
 • Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate relevantă pentru utilizator.
 • Măsurare, optimizare și caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul în care un utilizator ajunge pe un website (exemplu: prin motoare de căutare, în mod direct sau din alte website-uri). Website-urile derulează aceste analize a utilizării lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul utilizatorilor.

Securitate și probleme legate de confidențialitate

Cookie-urile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. În consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informatii despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât si pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

În general, browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

Deoarece protecția identitatii este foarte valoroasă și reprezintă dreptul fiecărui utilizator de internet, este indicat să se știe ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Deoarece prin intermediul lor se transmit în mod constant în ambele sensuri informații între browser și website, dacă un atacator sau persoană neautorizată intervine în parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținute de cookie pot fi interceptate.

Deși foarte rar, acest lucru se poate întampla dacă browserul se conectează la server folosind o rețea necriptată (ex: o retea Wi-Fi nesecurizată).

Alte atacuri bazate pe cookie implică setări greșite ale cookie-urilor pe servere. Dacă un website nu solicită browserului sa folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi această vulnerabilitate pentru a păcăli browserele în a trimite informații prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizează apoi informațiile în scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important să fii atent în alegerea metodei celei mai potrivite de protecție a informațiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigură și responsabilă, bazată pe cookies.

Datorita flexibilității lor și a faptului că majoritatea dintre cele mai mari și mai vizitate site-uri folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai răspândite și utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo și altele.

Iata câteva sfaturi care prin care te pot asigura că navighezi fără griji, însa cu ajutorul cookie-urilor:

 • Particularizează-ți setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru tine al securității utilizării cookie-urilor.
 • Dacă nu te deranjează cookie-urile și ești singura persoană care utilizează computerul, poți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și a datelor personale de acces.
 • Dacă împarți accesul la calculator, poți lua în considerare setarea browser-ului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închizi browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii navigare.
 • Instalează-ți și actualizează-ți constant aplicații antispyware.

Multe dintre aplicațiile de detectare și prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, împiedică browserul de la a accesa website-uri care ar putea să exploateze vulnerabilitățile browser-ului sau să descarce software periculos.

Asigură-te că ai browserul mereu actualizat

Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale browser-elor.

Cookie-urile sunt pretutindeni și nu pot fi evitate dacă dorești să te bucuri de acces pe cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internaționale. Cu o întelegere clară a modului lor de operare și a beneficiilor pe care le aduc, poți lua măsurile necesare de securitate astel încât să poți naviga cu încredere pe internet.

Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă ca nu vei mai primi/vedea publicitate online.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau poți seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă nu ești înregistrat folosind cookie-urile, nu vei putea lăsa comentarii.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tău.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel poți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

Pentru setările cookie-urilor generate de terți, poți consulta și site-ul:

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Linkuri utile

Dacă dorești să afli mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, îți recomandăm urmatoarele link-uri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

IAB Romania pune la dispoziție următorul site pentru a oferi mai multe informații privind confidențialitatea legată de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Pentru mai multe detalii legate de probleme de confidențialitate, poți accesa și următoarele linkuri:

 

Reguli de utilizare

Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie la cumpărături, fie că are ceva de vânzare sau spre închirere, moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro vor înlătura anunțurile false, incomplete sau incorecte, așadar, aprobarea/publicarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu ci înainte și/sau după publicarea pe site. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul forum-anunturi-galati-braila.ro pe care te rugăm să le ai în vedere.

Deși poți vinde aproape orice pe forum-anunturi-galati-braila.ro, și credem în “a doua șansă”, există totuși câteva produse pe care nu le poți vinde aici. Uite despre ce e vorba:

*** Țigări, țigarete, țigări de foi, tutun, droguri de orice fel

***Arme și muniții letale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, inclusiv arme neletale de autoapărare ce pot cauza rănirea, arme cu tranchilizante, arme de asomare, arme cu bile sau cu aer comprimat

***Materiale explozibile sau pirotehnice conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, precum și alte obiecte periculoase pentru sănătate

***Medicamente, produse medicale și farmaceutice (pentru oameni sau animale), sânge, organe umane, afrodisiace, suplimente nutriționale, steroizi, proteine, suplimente pentru sportivi, produse pentru slăbit, precum și oricare alte bunuri care pot fi periculoase pentru sănătatea și viața umană

***Materiale erotice și obscene, dating, servicii de masaj erotic, servicii de escortă, videochat, precum și oferte de muncă pentru posturile de dansatoare, animatoare club, oferte de muncă mascate, care fac referire la /implică activități sexuale

***Obiecte obținute prin furt, înșelăciune sau alte tipuri de infracțiuni

***Bunuri ce se află în afara țării (de exemplu: autoturisme, utilaje agricole, imobile)

***Animale pe cale de dispariție, protejate de Legea nr. 69/1994 pentru aderarea României la Convenţia privind comerţul internaţional cu specii sălbatice de faună şi floră pe cale de dispariţie, adoptată la Washington la 3 martie 1973. Poți găsi în Anexa I, II și III lista speciilor protejate. Textul în limba engleză poate fi citit aici

***Animale de companie (în special câini din rasele Pit Bull, Boerbull, Bandog și metișii lor) a căror comercializare încalcă legislația română și europeană în acest domeniu. Mai multe detalii despre obligațiile și interdicțiile referitoare la anunțurile de vânzare, schimb și/sau adopție a câinilor sunt disponibile aici.

***Untură de bursuc, untură de urs, venin de viperă, cafea verde, cafea cu ganoderma, ciupercă tibetană, kefir, kombucha

***Servicii de ghicitoare, tarot, clarvăzătoare, magie albă sau alte servicii asemănătoare

***Servicii de camătă, amanet, credite sau alte activități similare

*** Servicii de deblocare iCloud

***Oferte de job-uri pe internet prin care faci bani stând în fața calculatorului

***Oferte de luare în spațiu pentru viză de flotant sau pentru eliberarea C.I.

***Oferte de închiriere proprietăți imobiliare în regim de lucru care sunt adresate doar persoanelor de gen feminin

*** Bunuri inexistente

*** Muzica, filme, software sau alte bunuri care încalcă drepturile de autor și proprietate intelectuală

*** Lucrări de diplomă/licență sau ajutor în scrierea unei lucrări de diplomă/licență

*** Jocuri de noroc, tranzacții virtuale, conturi pentru jocuri de noroc, invitații Filelist

*** Dispozitive spion pentru calculator/laptop, căști și alte gadget-uri de copiat, dispozitive pentru bruiaj închideri auto (jammer)

*** Acte auto, serii șasiu, plăcuțe de înmatriculare, motorină, abonamente Metrorex

***Orice alt produs sau activitate ilegală

Această listă va fi permanent actualizată, drept urmare, te rugăm să o consulți înainte de a publica un anunț, pentru a evita situația neplăcută în care anunțul îți va fi respins.

Pe lângă lista produselor și serviciilor interzise, avem și cîteva reguli de bună conduită pe care te rugăm să le iei în considerare:

*** Te rugăm să publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru același produs sau serviciu. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe Site. Dacă vinzi produse sau servicii ca un întreg sau la pachet, te rugăm să menționezi acest lucru în descriere.

*** Un Anunț este valabil pentru un singur produs sau serviciu. Te rugăm să publici mai multe anunțuri dacă oferi spre vânzare mai multe produse sau servicii.

*** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.

*** Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.

*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.), adrese de e-mail, link-uri sau semne de punctuație consecutive, inutile.

Pentru anunțurile din categoria Imobiliare este obligatoriu ca titlul să conțină tipul imobilului, numărul de camere și zona (pentru Apartamente, Garsoniere, Case, Spații comerciale) și suprafața în cazul Terenurilor.

Pentru anunțurile din categoria Auto-Moto-Nautic este obligatoriu ca titlul să conțină marca și modelul vehiculului.

Pentru anunțurile din categoria Locuri de muncă este obligatoriu ca titlul să conțină tipul locului de muncă oferit.

*** Te rugăm să publici anunțuri care pot fi încadrate în categoriile site-ului. Acceptăm doar Anunțuri prin care vinzi/închiriezi un produs, serviciu ori imobil, nu și anunțurile de tip Cerere.

*** Te rugăm să nu adaugi anunțuri umanitare, anunțuri prin care se denunță diverse furturi/ găsiri de obiecte pierdute ori animale, sau anunțuri prin care se fac reclame unor bloguri/rețele de socializare/site-uri care au nevoie de trafic, întrucât acestea nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro au dreptul de a le șterge.

*** Anunțurile prin care utilizatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro s-ar putea simți discriminați pe critreriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat.

*** Dacă un Anunț este modificat și produsul sau serviciul din cadrul Anunțului a fost înlocuit, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

*** Este permisă adăugarea a maximum 5 anunțuri în categoria Imobiliare pe un cont de tip Persoană fizică. Utilizatorii care au adăugat mai mult de 5 anunțuri în categoria Imobiliare, pe un singur cont, vor fi considerați persoane juridice, așadar ne rezervăm dreptul de a modifica Tipul Persoanei pentru acele conturi din Persoană Fizică în Companie.

*** Serviciile oferite trebuie să respecte legile și reglementările aplicabile din România.

*** Reguli referitoare la imagini

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat;

*** Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a produsului sau imobilului comercializat;

*** Imaginile care nu au legătură cu produsul/imobilul/serviciul comercializat vor fi șterse de către moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro

*** Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatorii forum-anunturi-galati-braila.ro

*** Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

*** Anunțurile postate în categoria Imobiliare de către un Utilizator de tip Companie, trebuie să conțină cel puțin o imagine reală sau o schiță după cum urmează:

– în subcategoria Apartamente și Garsoniere imaginea trebuie să fie obligatoriu din interiorul apartamentului și /sau schiță

– în celelalte subcategorii ( Case-vile, Terenuri, Spații comerciale, Alte tipuri de spații) imaginea poate fi și din afara casei/spațiului comercial sau schiță.

 

Reguli de buna conduita

*** Este permisă publicarea unui singur anunț pentru același produs sau serviciu. Dacă vinzi produse sau servicii ca un întreg sau la pachet, te rugăm să menționezi acest lucru în descriere.

*** Un Anunț este valabil pentru un singur produs sau serviciu. Te rugăm să publici mai multe anunțuri dacă oferi spre vânzare mai multe produse sau servicii.

*** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe Site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi in lista Anunțuri Inactive.

*** Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România, cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.

*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate

***Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte irelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.), adrese de e-mail, link-uri sau semne de punctuație consecutive, inutile.

Pentru anunțurile din categoria Imobiliare este obligatoriu ca titlul să conțină tipul imobilului, numărul de camere și zona (pentru Apartamente, Garsoniere, Case, Spații comerciale) și suprafața în cazul Terenurilor.

Pentru anunțurile din categoria Auto-Moto-Nautic este obligatoriu ca titlul să conțină marca și modelul vehiculului.

Pentru anunțurile din categoria Locuri de muncă este obligatoriu ca titlul să conțină tipul locului de muncă oferit.

*** Te rugăm să publici anunțuri care pot fi încadrate în categoriile Site-ului. Acceptăm doar Anunțuri prin care vinzi un produs sau un serviciu ori inchiriezi un produs, nu și cererile de ofertă.

*** Te rugăm sa publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

*** Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului forum-anunturi-galati-braila.ro au dreptul de a le șterge

*** Anunțurile prin care utilizatorii forum-anunturi-galati-braila.ro s-ar putea simți discriminați nu vor fi publicate

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat.

*** Serviciile oferite trebuie să respecte legile și reglementările aplicabile din România.

*** Dacă un Anunț este modificat și produsul sau serviciul din cadrul Anunțului a fost înlocuit, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una dintre prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii forum-anunturi-galati-braila.ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

Pagina de grup pe facebook

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati

Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro ofera posibilitatea utilizatorilor ca tine sa posteze anunțuri în mod gratuit atât pentru Galați - Brăila, cât și pentru zonele limitrofe: Constanța, București, Bacău, Tulcea, Iași, etc. Site-ul Forum-Anunturi-Galati-Braila.ro iti pune la dispozitie anunturi gratuite din Galati, Braila, București, Tulcea, Iasi, si zonele limitrofe, pentru a te putea pune in legatura directa într-un mod foarte simplu cu cei care au publicat anunțurile respective. Poți atât să cumperi produse utilizând anunțuri gratuite, cât și să vinzi produsele pe care le ai, totul la un click distanta. De pe site poti viziona si cumpara apartamente, poti cauta si pune la dispozitie locuri de munca, telefoane mobile la preturi accesibile, masini second-hand, precum si prestari servicii.